Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem bírom a diétát.

Mit tegyek? Nem bírom a diétát.

Figyelt kérdés
Tudom,tudom gyenge az akaraterőm,de nem bírom tartani,látom hogy utcán,otthon,ismerősöknél stb eszik a finom ételeket,én meg salátákon,főzelékeken stb élek lényegében,mert pl lehet mondani hogy ehetek én is néha csokit,hát igen,csak 3 kocka egy csomó kalória.

2015. dec. 24. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

A diéta igazából életmódváltás. Bocs hogy ezt mondom, de ha lefogysz x kilót, és utána táblaszámra ennéd a csokit, ugyan ott tartanál... Akkor is csak 3-4 kocka csokira fogja futni a napi kalóriakeretedből. Vagy elhatározod, hogy ezentúl egészségesebben élsz, vagy mehetsz zsírleszívásra, és akkor zabálhatod a "finom" ételeket.

Ja igen, nem értem, hogy mi az a finom étel... A zsírban úszó döglött állatmaradványok? Vagy a cukros sütikék?

2015. dec. 24. 18:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a "diétát"mindig tartani kell,akkor is ha lefogytam,pont ezért nem bírom már most se annyira(de azért betartom általában,de nagyon nehezen)...
2015. dec. 24. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
azt csinalsz amit akarsz.
2015. dec. 24. 19:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Aha,ez eztán nagy segítség.
2015. dec. 24. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

hat bakker, nem irok csunyat mert tenyleg a szeretet unnepe van, igy szeretettel fordulok feled: megis mi a tokomet varsz, mit mondjunk? Nem birod a dietat. Oke. Akkor kover maradsz. Ennyi.

Lehet ezt csomagolgatni, meg vigasztalgatni, de ez a helyzet.

2015. dec. 24. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
hát valakinek a csoki, valakinek más....nem kötelező semmi. Ha nem bírod, ne csináld, ha ennyire rosszul érzed magad ettől.
2015. dec. 24. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Csinálj akkor másfajta diétát, másokét én se bírnám :D

Mi a túrónak élsz salátákon és főzeléken? Azon nem lehet, egy csomó más tápanyag is kell. Mit eszel még? Fehérje? Zsír?

3 kocka csoki szerintem elég kevés kalória, főleg, ha kis kockák :D De nagy kakaórajongóként sem értem, mi a tragédia abban, ha nem eszel csokit, csak néha. Vagy miért ne fogyhatnál napi 3 kockával.

2015. dec. 24. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Tereld el a figyelmed az evésről. Olyan zsúfolt, sporttal, mozgással, értelmes más tevékenységgel kell megtölteni a napot, hogy ne maradjon időd arra, hogy az éhséggel, meg az ízekkel, illatokkal foglalkozz. Az ízesítést meg lehet oldani megfelelő fűszerekkel, a gyomrot pedig meg lehet tölteni telítő , de kis energiatartalmú táplálékkal (káposztafélék, savanyú káposzta, cékla).
2015. dec. 24. 22:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

7-es:Én is arra gondoltam hogy csak néha ennék csokit,de az arra az egy napra nézve mikor eszem nem túl jó,mert viszonylag sok kalória ahhoz képest hogy csak pár kocka csoki...

2015. dec. 24. 22:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Fehérje,zsír? Hát őszintén szólva nem tudom,eddig nem igazán néztem hogy amit megeszek miből mennyi van benne...
2015. dec. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!