Mit tegyek? Nem bírom a diétát.
A diéta igazából életmódváltás. Bocs hogy ezt mondom, de ha lefogysz x kilót, és utána táblaszámra ennéd a csokit, ugyan ott tartanál... Akkor is csak 3-4 kocka csokira fogja futni a napi kalóriakeretedből. Vagy elhatározod, hogy ezentúl egészségesebben élsz, vagy mehetsz zsírleszívásra, és akkor zabálhatod a "finom" ételeket.
Ja igen, nem értem, hogy mi az a finom étel... A zsírban úszó döglött állatmaradványok? Vagy a cukros sütikék?
hat bakker, nem irok csunyat mert tenyleg a szeretet unnepe van, igy szeretettel fordulok feled: megis mi a tokomet varsz, mit mondjunk? Nem birod a dietat. Oke. Akkor kover maradsz. Ennyi.
Lehet ezt csomagolgatni, meg vigasztalgatni, de ez a helyzet.
Csinálj akkor másfajta diétát, másokét én se bírnám :D
Mi a túrónak élsz salátákon és főzeléken? Azon nem lehet, egy csomó más tápanyag is kell. Mit eszel még? Fehérje? Zsír?
3 kocka csoki szerintem elég kevés kalória, főleg, ha kis kockák :D De nagy kakaórajongóként sem értem, mi a tragédia abban, ha nem eszel csokit, csak néha. Vagy miért ne fogyhatnál napi 3 kockával.
Köszi a válaszokat. :)
7-es:Én is arra gondoltam hogy csak néha ennék csokit,de az arra az egy napra nézve mikor eszem nem túl jó,mert viszonylag sok kalória ahhoz képest hogy csak pár kocka csoki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!