Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de nem...

Szeretnék fogyni, de nem bírom a diétát, ingerlékeny leszek, nehéz leszokni a finom ételekről, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

20 kilót kéne fogynom, barátnőm próbál segíteni. De mikor nem ehetek valamit meg az nagyon ki tud borítani. Legnehezebb mikor egyedül vagyok, legszívesebben lemennek a boltba és mindent megvennék amit megkívánok. Ráadásul simán le tudnék nyelvi óriási adagokat. Nagyon nehezen vagyok tele még folyadékkal is.

Akarat erő tudom, de nem könnyű.

22/f 187 105

2012. júl. 19. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, bár csak 6-7 kg felesleggel.

Félmennyiség mindenből (sokszor tudnék még enni az étkezések után) és 2X több mozgás.Így valahogy nem érzem annyira a hiányát a megszokott-, és egyébként többnyire egészséges dolgoknak. Ehhez tudok csak fegyelmezett lenni.

Egyéb-, ideig-óráig tartó "csodadiéta", kalóriaszámlálás nem érdekel.

2012. júl. 19. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Azokat az ételeket, amiket szeretsz, készítsétek el minél diétásabban, és akkor kicsit többet ehetsz belőlük.

Hetente legyen egy napod (mondjuk szombat, vagy vasárnap), amit vársz, mert akkor mondjuk eheted a kedvencedet, meg k

nem nézed annyira a dolgokat, akkor könnyebben tudod tartani a többi napon.

2012. júl. 19. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

utolsüval egyetértek

nekem is így sikerült, hogy pár dolgot felcsereéltem "jobb változatra" mert ismertem magam, hogy egyszer kiborulok és felzabálom a kedvenc kajáimat

neked mik a kedvenceid?

nekem pl a rakottkel, huu imádom és ezt úgy tudtam megoldani hogy nagyob kevés olivaolajt hazsnáltam, tejföl helyett sovány joghurtot zsíros darálhús helyett pulykamellett darálva, tettem még hozzá paradicsom, hagymakarikákat is, és sovány mozzarella sajtot vagy tolle zsírszegényt használtam (abból 5-6 szelet és az egést tepsit beborította) a családnak fel se tűnt sőt én még ettem hozzá egy nagy adag bazsalikomos paradicsomsalátát is jól laktam és a kedvencem ettem:)

2012. júl. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!