Mit tegyek? Nem bírom a diétát.
Márpedig jó étrend kell. A fehérje és a zsír esszenciális tápanyag, azokat is be kell vinni. Nem életszerű pontosan tudni, miből mit viszünk be, elég megszorító étrendnél figyelni rá különösebben (habár kevés kalóriánál pont ez a helyzet), de az alapokat néha nem árt megnézni, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy elég jól eszünk.
Nekem a 3 kocka csoki továbbra is igen kevés kalóriának tűnik, főleg ahhoz képest, hogy csoki: egy zsíros kis luxus, ráadásul több kocka is, ami nélkül megvan az ember, ez amúgyis elég alapos adag, étcsokiból sokunknak elég ennyi még csokirajongó időszakában is (az ember persze éppenséggel tudna többet enni, de nem nagy nehézség megállnia, így értem a dolgot). Van étel, amiből szerintem nem lehet keveset enni, de a csoki nem ilyen. A puha sütikkel rosszabb, abból gyorsabban jön a kalória, bár biztos nagy e téren a szórás. Mindegy. Ne legyünk már olyan fegyelmezetlen hedonisták, akik nem bírják nem teleenni magukat a legtöményebb édességekből...
De ha többet mozogsz, akkor pusztán kalória szempontból simán ellensúlyozol jóval több csokit is. Attól még jobb rendes ételeket enni, de néha némi csokit nem érzek hatalmas gondnak.
Azokkal nem értek egyet, akik szerint foglald el magad, hogy ne vedd észre az éhséget. Nem úgy nézem, hogy itt az éhségről lenne szó, de ha igen, akkor igenis egyél, ha éhes vagy, s ha így nem tudsz fogyni, akkor alakítsd át az étrendedet, mozogj többet vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!