Mit gondoltok az extrudált kenyérről?
A legjobb, ha egyszerűen nem eszel kenyeret, de ez valamiért sokaknak nehéz.
Nos, alapvetően az számít, mennyit eszel belőle. Ha egy szelet kenyér helyett eszel 1-2 szelettel, az jóval kevesebb kalória, szénhidrát, glutén... Ami jó. (Az összetétele miatt ugyanannyi kalóriában nagyjából hasonló lehet a kenyérhez, de ha jobbféle kenyérről van szó, akkor az abonett a rosszabb. nem vagyok képben az abonett és a kenyér adalékanyagtartalmával kapcsolatban, abonettet sosem ettem, bolti kenyeret is inkább csak 20 évvel ezelőttig, utána magam sütöttem).
Ha éhes vagy, hisz a kalóriakiesés miatt nem laktat és annyit eszel belőle, mint kenyérből, akkor nem érsz vele semmit. De ha inkább a szendvics felső/középső, potenciálisan értelmesebb részére csoportosítod át a kalóriákat, akkor összetétel alapján jobban jársz. A jóllakottság emberfüggő, én kenyérrel sosem laktam jól, nekem beválna az ilyen váltás, csak éppen sokkal logikusabb kihagynom a zavaró és szerintem pocsék ízű abonettet. De akinek anélkül nem megy, vele pedig jó, az attól még használhatja sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!