Látszik már valamilyen változás? Kép lent.
hát kb. 48-50 kg-ot saccolok , de szép teljesítmény :)
én is le szeretnék fogyni :)
gratulálok :) és aki meg korcs mert olyan vékony hogy elfújja a legelső szél , inkább kussoljon .. mert azok csak arra jók , hogy ...
főleg ilyen dumával xD
nah m1 :P én nem kötekedek ^^
további sok sikert :) és igen . látszik a változás , nem is kicsit .
Nagyon jó alakod van,itt az emberek 70%a elhizott disznó akik csodaszerekre meg tündérkékre várnak hogy másfél honap alatt leadják az 5 év alatt felzabált hájukat,ezért irnak neked olyan hangnemben,ahogy. A maradék 30 százalékban vannak akik keményen megdolgoznak azért hogy lefogyjanak,és van kb 1% aki próbálja hasznos tanácsokkal ellátni őket (mert nekik már sikerült,vagy nyitottak már ki biológia könyvet,személyi edző,dietetikus stb ).
Szép fromás és izmos vagy,szerintem látszik a változás ,legyél rá büszke . Persze mindig van hová fejlődni,de aki erre a testre azt mondja hájas,meg vastag a combod az egyszerűen hazudik,irigység.
Én olyan 55-58 kilóra tippelnélek,mivel izmos vagy,nem gebe,és az izom jóval nehezebb mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!