Látszik már valamilyen változás? Kép lent.
Figyelt kérdés
Hány kg-nak nézek ki most?(163 cm)Szerintem többnek látszom,mint amennyi valójában vagyok.Hogy tudnék még combról fogyni?Gugolásokat,kitöréseket csinálok,és biciklizek.Plussz még Rubint Rékára tornázok.2010. márc. 25. 18:56
11/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.Még 2 kg-t szeretnék leadni.De nem nagyon megy.
2010. márc. 25. 19:39
12/38 anonim válasza:
wow, gratulálok!
Én is épp a diétám végén járok (még 3 kg van hátra az álomsúlyig) ügyes voltál:)
13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm.De senki nem saccolta meg a súlyom:(Pedig kíváncsi vagyok mennyinek tippelnétek.És,h szerintetek hány kg-t fogytam.
2010. márc. 25. 19:49
14/38 anonim válasza:
Szia!Sokat fogytál, szép lettél, gratulálok!Hányszor és mit tornáztál, mennyi ideig?
Sztem 5-7kg-ot fogytál és 48-50kg körül lehetsz!
15/38 A kérdező kommentje:
Napi legalább fél órát tornáztam Rubint Rékára.Plussz amikor jó idő volt futottam és bicikliztem.De igazából ezeket most kezdem újra,mert a hidegben nem tudtam menni futni.És mellette szigorú diéta.Semmi édesség,kenyér,krumpli,tészta,rizs.Napi 2-3 l víz és zöld tea vegyesen.Örülök,h látványos a fogyásom,de még folytatom.Még -2kg a cél!Igazából alig fogytam,inkább csk formásodtam.
2010. márc. 26. 10:50
16/38 anonim válasza:
nem a kg a lényeg, hanem a cm!!!!Csak azzal foglalkozz!
18/38 anonim válasza:
hogy érted el ezt a változást ? :O
19/38 anonim válasza:
Sokkal szebb a derekad. Csak így tovább és a combod is szép lesz. Most elég vastag még.
20/38 anonim válasza:
Sztem az egyik távolabbi kép azért látszik vékonyabbnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!