Látszik már valamilyen változás? Kép lent.
Figyelt kérdés
Hány kg-nak nézek ki most?(163 cm)Szerintem többnek látszom,mint amennyi valójában vagyok.Hogy tudnék még combról fogyni?Gugolásokat,kitöréseket csinálok,és biciklizek.Plussz még Rubint Rékára tornázok.2010. márc. 25. 18:56
2/38 anonim válasza:
Különben szerintem is terhes vagy xD
4/38 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem trhesen nem így néznék ki.
2010. márc. 25. 19:07
7/38 A kérdező kommentje:
De hülye vagy.Egy fogyókúrától senkinek nem lesz x lába.Mellesleg nekem sincs,csak ilyen a beállás.De direkt.
2010. márc. 25. 19:18
8/38 anonim válasza:
Szerintem legalább 10 cm-rel kevesebb a derekad, és az egész alakod sokkal feszesebb meg vékonyabb is.
Folytasd tovább, mert szebb lettél töle.
Az idiótákkal meg ne foglalkozz, egyeseknek nincs jobb dolga, mint hülyeségeket irogatni minden kérdésre.
9/38 anonim válasza:
Jobb lett az alakod, a combid is formásabb. Tartsd meg ezt a mostani súlyodat, vékonyabb ne legyél, ez pont jó!
10/38 anonim válasza:
Az első képen sem voltál egyáltalán kövér, a másodikon meg kimondottan karcsú és formás vagy, teljesen felesleges tovább fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!