Mi az oka annak hogy a Szofinak lement 540-re az ára? A többi cigik árában is van/lessz valamilyen változás? Az igaz hogy a Multi ára fölmegy 720-ra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 15:49
1/5 anonim válasza:
én ugy tudom h direkt vitték le a vice árára,hogy ez is fogyjon,mert nem nagyon ment
(ugye mind a kettőt a pécsi dohánygyárban készül),és ezért,de nem vagyok benne biztos..
a mulirol nemtudok,hallottam olyat is,hogy 450 lesz a vice :O
Z
2/5 anonim válasza:
én is hallottam olyat hogy a bond és a viceroy 450 lesz.
4/5 anonim válasza:
megijedtek a multik ettől a fene nagy egészségmániától
(a fejlett világban, nem nálunk)
Először a szegény országokban leviszik az árat, ha az sem segít kannabiszleveleket fognak a dohánylevelekhez keverni. Állitólag..
Ez persze szerintem nagy hülyeség, mert a dohánynak sokkal erősebb addiktív hatása van. Meg ugye az jóval olcsóbb is..
5/5 anonim válasza:
kanabisz levelek, meg mét mit nem...dickhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!