Látszódik már valamilyen változás szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátok, és család szerint sokat változtam alkatilag, sokan megdícsértek már. Viszont kíváncsi vagyok idegenek véleményére is, mert a közeli ismerősök azért mégis elfogultak. :)
Régebben: [link]
Most: [link]
2010. aug. 16. 14:02
3/29 anonim válasza:
A comjaid jóval vékonyabbak lettek.
5/29 A kérdező kommentje:
Mivel cicim sose volt ezért nehezen tűnhetett el. :D
2010. aug. 16. 14:16
6/29 anonim válasza:
nem volt sose? minden embernek van
7/29 A kérdező kommentje:
A cici ügy sajnos családi "örökség". :(
A többieknek köszönöm, főleg a sportos alak esik a legjobban. Régebben én voltam tesiből az örök béna, most atlétika szakkörbe akartak küldeni. :)
2010. aug. 16. 14:19
8/29 anonim válasza:
Az a legjobb,akkor menj szakkörbe..!!!Amúgy szép teljesítmény.A cici miatt ne aggódj,nem azért mondtam..lehetnél modell is.
9/29 anonim válasza:
most van nagyszerű alakod! fogynod már nem kell, már csak ésszerű étrend és sportot tartani. gratulálok :)
10/29 anonim válasza:
Nekem is az tűnt fel legelsőnek, hogy milyen szép combjaid lettek.:)
Megkérdezhetem mit sportoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!