Látszódik már valamilyen változás szerintetek?
A barátok, és család szerint sokat változtam alkatilag, sokan megdícsértek már. Viszont kíváncsi vagyok idegenek véleményére is, mert a közeli ismerősök azért mégis elfogultak. :)
Régebben: [link]
Most: [link]
Leginkább Rubint Réka dvd-ire tornázok (nekem az 1,2 valamint a 2009-es van meg). Eleinte csak 20 perces Réka tornát tudtam csak csináltni heti 5x, mert 10 perc után elkezdtem izzadni, meg lihegni, de lassanként hozzászoktam, és elkezdtem emelni az edzések idejét 25, később 30 percre, végül eljutottam oda, hogy hetente 4x tornázok 40 percet valamelyik dvd-re, meg 1x aerobik órára szoktam eljárni.
De szerintem sokat segített az is, hogy életmódot változtattam. Az egyik kérdésemnél teljesen leírtam, hogyan és mit változtattam, belinkelem ide is, hátha tudok segíteni azoknak akiknek szüksége van rá.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__95..
Minden válaszolónak nagyon köszönöm a kommentjét, nagyon jólesett amit írtatok. Soha nem gondoltam volna, hogy hízékony emberként valaha azt fogják tőlem kérdezni, hogy mit sportolok. :)
igen!:)
combjaid sokkal vekonyabbak lettek, meg mar a csipod sem akkora.
gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!