Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Látszódik már valamilyen...

Látszódik már valamilyen változás szerintetek?

Figyelt kérdés

A barátok, és család szerint sokat változtam alkatilag, sokan megdícsértek már. Viszont kíváncsi vagyok idegenek véleményére is, mert a közeli ismerősök azért mégis elfogultak. :)

Régebben: [link]

Most: [link]

2010. aug. 16. 14:02
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Lényegesen:) Ügyes vagy, hogy sikerült ilyen combokat formálnod?:D
2010. aug. 16. 19:21
 12/29 anonim ***** válasza:
A combodon nagyon latszik, mit sportolsz? :)
2010. aug. 16. 20:28
 13/29 A kérdező kommentje:

Leginkább Rubint Réka dvd-ire tornázok (nekem az 1,2 valamint a 2009-es van meg). Eleinte csak 20 perces Réka tornát tudtam csak csináltni heti 5x, mert 10 perc után elkezdtem izzadni, meg lihegni, de lassanként hozzászoktam, és elkezdtem emelni az edzések idejét 25, később 30 percre, végül eljutottam oda, hogy hetente 4x tornázok 40 percet valamelyik dvd-re, meg 1x aerobik órára szoktam eljárni.

De szerintem sokat segített az is, hogy életmódot változtattam. Az egyik kérdésemnél teljesen leírtam, hogyan és mit változtattam, belinkelem ide is, hátha tudok segíteni azoknak akiknek szüksége van rá.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__95..

Minden válaszolónak nagyon köszönöm a kommentjét, nagyon jólesett amit írtatok. Soha nem gondoltam volna, hogy hízékony emberként valaha azt fogják tőlem kérdezni, hogy mit sportolok. :)

2010. aug. 17. 18:37
 14/29 anonim ***** válasza:

igen!:)

combjaid sokkal vekonyabbak lettek, meg mar a csipod sem akkora.

gratulalok

2010. aug. 21. 16:08
 15/29 anonim ***** válasza:
mennyi ido alatt erted el ezt az eredmenyt?
2010. aug. 21. 16:09
 16/29 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt? ÉS gratulálok gyönyörű alakod lett!
2010. aug. 21. 16:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Vol egy nőies alakod, most ez teljesen eltűnt. Ha neked ez jó, akkor elérted a célod, nekem nem tetszik. 25/F
2010. aug. 21. 18:09
 18/29 anonim ***** válasza:
Igen látszik, csini lettél. Legszembetűnőbb változás a combon van, majd a hason.
2010. aug. 21. 19:06
 19/29 anonim ***** válasza:
Látszódik, hogy eltűnt a melled, csípőd és a combod kb minden, ami nőies volt. Lassan kezdesz úgy kinézni, mint egy férfi. :S
2010. aug. 21. 21:11
 20/29 anonim ***** válasza:
szerintem is noiesebb volt akkor az alakod ...de ha te igy erzed magad jol..szarjal ra ;)
2010. aug. 22. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!