Fogyás?

diéta nélkül? Sehogy. A fogyás titka
70%-ban teljes étrend változás /diéta
30% sport.

Én 100%-ban úgy fogytam le 15 kilót hogy bicajoztam. Közben 0% figyelmet fordítottam a diétára.
150 km tekerés mellett azt eszel amit akarsz.

No igen, ha nagyon sokat mozogsz s nem bírsz eleget enni, az azért hat.
De az jó, ha az ember diétázik, a legtöbbünkre ráfér egy kis odafigyelés, az egészséghez, jó erőnléthez, optimális működéshez pedig kell egy jó étrend. Manapság ez nem szokott magától jól menni...

sehogy, diétázni kell, nincs mese, fogyni fogsz ha nem figyelsz is, csak:
- hamarabb megbetegszel,
- látszat fogyás lesz, tehát több izmot veszítesz int zsírt, könnyebb leszel, és vékonyabb is, csak épp sz*rt sem ér és még egészségtelen is, + rohadt hamar visszahízod a dupláját + a tested is károsítod, főleg hormonálisan
szóval diéta van, nincs mese
- Éhes vagy? Először igyál egy pohár vizet.Néha az agyunk összekeveri az éhséget a szomjúsággal. Csak ezután együnk.
- Nagyon éhes vagy? Próbálj meg kevesebbet enni,ahelyett,hogy sz egész adagodat elfogyasztanád.
- Egyél lassan, a falatot 20-30-szor rágd meg, mielőtt lenyelnéd.
- Minél lassabban eszel,annál kevesebbet kívánsz. 15 percbe telik,mire a gyomrod telítettség érzése eljut az agyba.
- Legfontosabb étkezés a reggeli.5-6 alkalommal fogyassz kb.300 kalóriát.
- Próbálj ki új gyümölcsöket és zöldségeket.Teljes kiőrlésű péktermékekkel helyettesítsd a hagyományosokat.
- Elegendő folyadékot igyál.Már felkelés után közvetlenül,igyál meg egy pohár vizet,hogy felébreszd a tested.
- Kezd salátával vagy levessel.Kevesebbet fogysz enni a "másodikból".
- Élértél egy kisebb célt?Vagy látod a változást?JUTALMAZD MEG MAGAD.De ne étellel :). Vegyél ki egy szabadnapot és hívd el kirándulni a barátaidat, vagy lepd meg magad egy masszázzsal,pedikűr kezeléssel.
- Heti egyszer tarthatsz "csaló napot".De csak akkor, ha egész héten betartottad a diétádat!Ez felpörgeti az anyagcseréd,azaz a zsírégetésed.

3-4 kg esetén lehet elegendő neked, ha növeled a mozgásod, és az étrend marad.
De sokkal esélyesebb, hogy az étrendet kell változtatni. Nem biztos, hogy a mértékkel van nálad a gond inkább az ételek milyenségével. Pl mennyi cukrot, szénhidrátot(kenyér, krumpli) fogyasztasz.?
Ezeket csökkentsd a minimumra az étkezéseidben.

Nem kell koplalnod, egyél úgy ahogy eddig, különben a szervezet nem lesz hálás érte.
Csak egy kicsit kevesebb szénhidráttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!