Egy 14eves lany vagyok, fogyni szeretnek, mert nem tudom igy elfogadni magam (sokat piszkaltak. ) tudnatok olyan tippeket irni ami gyorsa meg is latszik? Elore is koszonom a valaszokat
Regisztrálj a kalóriabázis.hu-ra ;)
Szerintem az a legjobb :)
Sok sikert!
Amúgy szerintem nem lehet olyan sok pluszkiló rajtad max 5 kg
Kedves 14 éves Lány !
Én tudok egy nagyon jó fogyókúrát amit magamon is már kipróbáltam.Nagy előnye,hogy annyit ehetsz bizonyos ételekből amennyit akarsz. Erőállapotod még jobb lesz,mint hagyományos táplálkozásnál.Persze van hátránya is. Ízlés világunk és a megszokás ellene hat.
Ez a táplálék a fehérje.Túróból kármennyit ehetsz,akár ízesítheted is lekvárral,befőttel,de csak szolidan,végül is a cél a fogyás az előbbiekkel csak ízesítünk.
Ezenkívül ihatsz tejet 0.1 vagy 1.5 %-osat amennyi beléd fér.Vízben főtt húst annyit eszel amennyit akarsz,fűszerekkel,hagymával ízesítve.Tojást is sütve,főzve,nyersen.A koleszterint a szervezeted,ha olyan lebontja,ha nem akkor úgyis a májad más élelmiszerből előállítja.
Emellett ehetsz vitamin ásványi anyag pótlására - fontos ,hogy nyersen,mert akkor van a legtöbb vitamin,szerves anyag benne változatlan formában, - zöldséget,gyümölcsöt.
Nyersen még azért is jó fogyasztani,mert nem tudsz túl sokat enni belőle.
Ezenkívül vitamin pótlására válaszd a Gerovitamint vagy a Béres féle vitamint.
Hátránya ? Van.A fehérje hatására idegesebb leszel amit három négy napon belül érezni fogsz.
Ezt a kúrát két hétnél nem javaslom tovább,vagy ameddig bírod.
Ez a fogyókúra nem titkos,neve fehérje diéta.
Fizikai erőd nőni fog,szexuális vágyad és teljesítőképességed,szellemi kapacitásod is nőni fog.
Mentálisan ellensúlyozhatod az idegesség hatását gyakorlással.Napközben,este amikor teheted,vonulj félre
gondolataiddal - akár hunyd le a szemed -összpontosíts a nyugalomra.Ez eleinte erőfeszítést igényel,később pár hét után rutinná válik,később már automatikusan menni fog.
Szia !
Most olvastam újra amit írtál és a válaszomat is.
163 cm magassággal 60 kg az nem olyan sok.
Kíváncsi vagyok,ha kipróbálod amit javasoltam miket tapasztalsz,tapasztaltál ? Kérlek írd meg,mert kíváncsi vagyok véleményedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!