Kicsienci kérdése:
40kg rol felmentem 50 es leszeretnem adni. Paromnak sebtetszik szerintem. Valaki tud tanacsod adni hogy mi a jo koplalason kivul? En egy 150cm es lany vagyok, es iszonyatosan meglatszik ami elszomorit
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 17:05
1/8 anonim válasza:
Nem vészes az az 50 kg. :) Hány éves vagy? Lehet, hogy nőiesedsz. TOrnázz, mozogj, és hagyd el a cukros, lisztes ételeket, de ne koplalj.
2/8 anonim válasza:
hány éves vagy?
sportolj és hanyagold a csokit, cukrot :)
3/8 anonim válasza:
Koplalás = jojóeffektus, kb. 2-3-szorosát fogod visszahízni! Plusz még kórházba is kerülhetsz!
Tudod nem kellett volna mindent össze zabálnod, és akkor nem híztál volna ennyit.
De előbb TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI!!
4/8 anonim válasza:
Hagyd el azt, amitől feljött a plusz 10 kg. És mozogj rendszeresen, hetente 3x, 1-1 órát.
5/8 anonim válasza:
Növessz agyat!
A testsúlyod nem fog nőni tőle, de értelmesebb leszel és talán belátod, hogy a 40 kg az csontkollekció, az 50 meg a normális testalkat!
Ja és a barátod sem normális!
7/8 anonim válasza:
Amúgy tényleg, hova akarsz fogyni?
8/8 anonim válasza:
Egy 150 centis nőnek miért lenne csontkollekció a 40?
Elvileg magasság -110 a jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!