Iszonyatosan fel vagyok puffadva. Ötletem sincs hogy mitől? (bővebben lent. )
Tejtermékeket, lisztes ételeket, hüvelyeseket mennyit eszel?
Ezek mindenkinél okoznak emésztési gondokat, és persze egyre komolyabbakat. Lehet hogy eddig még tolerálta a tested ezeket, de eljött egy határ.
Kétségbeesni fölösleges, meg kell találni azokat a táplálékokat amiket nem bírsz. 90% hogy én már megadtam rá a választ. Gyümölcsből nem kell több mint 2-3 alma, sőt a 2 is elég.
Azt még tudni kell, hogy bizonyos zöldségek is puffasztanak. Hosszú bélcsatornánk van, hogy meg tudjuk emészteni a növényeket, de ettől még előfordulhatnak kisebb problémák ezekkel is.
Sok fokhagymát, gyömbért, csípős paprikát lehet használni, ezek a gyógynövények segítik az emésztésünket.
Igen, amiket először írtam azoknak óriási jelentőségük van. Nem igazán tolerálja a testünk a tejtermékeket sem, egészen kis mennyiség is látványos panaszokat okozhat.
Ugyan ez van a gabonákkal. Ezen segíteni sem lehet, egyszerűen nem a nekünk való táplálékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!