Iszonyatosan dagadt vagyok. Ha igy valtoztatok, fogyhatok?
Igen, ez jól hangzik!
A lényeg, hogy a cukor, liszt, zsír legyen minimális - szóval csak fánkot semmiképpen ne! :)
ez most komoly
én kólát mindenféle cukros dolgot megeszek de mellé semmi mást és fogyok mint állat
áááááá bakker ez olyan jó el se hiszem!!!!!!
amit írtál attól neked nagyon nem lesz energiád, szrerintem egy csomó vitamint is szedned kéne, hogy felerősödj és mozgás mozgás az fontos!!!
25 évig én is eléltem kólán és chipsen, de aztán...
A vitamin nem hülyeség, a többi igen, sorry 2.
Szerintem nagyon jól megválaszoltad magadnak a megoldást, amiket írtál, úgy lehet fogyni. Nem akarlak elkeseríteni, ami rajtad van, az nem 15-20 kiló plusz, hanem minimum 35.
De én drukkolok neked, hidd el, olyan boldog leszel, ha sikerül, csak kitartás!!!
Szerintem az alányeg ,hogy akard. Mivel az akaraterőd megvan meg tudod is ,hogy mi kell hozzá simán menne. Én is így fogytam 30 kilót. Mindenféle sport nélkül csupán munka rendes kaja és napi 15perc bicikli 7,5-7,5 munkába menet/jövet.
Viszont vigyázz mert nekem 80 ezrembe került a ruhatáram feltöltése mert vagy 10 centivel nagyobb minden nadrágom pulóverem és a cipőm is egy számmal kisebb......
6os te ne menj pszichológusnak meg mindenféle mentális szakmát kerülj el
inkább ku**oltál volna... :D
hűűűha itt aztán nagy bajok vannak!!
hopika!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!