Ha egy nagyobb nassolás után beveszek 5 szem hashajtót és meghánytatom magam akkor tuti, hogy nem szívódik fel semmi?
fogadjunk, hogy te is egy 20 kilós kis p*csa vagy, aki azért fogyózik, hogy mindenki körbeugrálja és fényesre nyalja a seggét, hogy "jaaaaaj nem is vagy kövér"
remélem belehalsz.
Szerintem a 162 cm magassághoz az 58 kg nem 'húsos' különösen, hogy sportolsz is, ügyes vagy:).
Én a te helyedben inkább azt a kérdést tenném fel, hogy az a barátnő aki ezt mondta neked, valóban a barátod-e....???.
Szerintem ne kínozd a szervezeted, mert az nem tesz jót a lelkednek sem, mivel ép testben ép lélek, és ha továbbra is ügyesen gyümölcsöt, zöldséget és csirkét eszel akkor néha-néha enyhe kis nasi is bele fér HA közben a torna adag is meg van.
Sok sikert neked a továbbiakban és ezt az önsanyargatást sűrgősen felejtsd el.
Nem szívódik fel, de kérlek keress fel egy szakembert és kérj segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A barátnőm évekig csinálta ezt, és egyszer csak a szervezete feladta és meghalt. Gondolom nem ez a célod?
Írtad, hogy nem tudsz megválni(, vagy csak nagyon nehezen) a nasitól. Próbálkoztál már helyette rágóval? Én kipróbáltam: 5 kg-t fogytam (KOMOLY!) csak ezzel. (Elképzelheted, mennyit nasiztam...) A mentolos a jó, mert utána legalább fél óráig már egyáltalán nem kívánsz majd semmi édességet, vagy rágcsálnivalót, sőt még az éhséget is csökkenti.
És ellentétben a hánytatással és a hashajtóval ez nem teszi tönkre a szervezetet, és a fogakat is tisztítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!