Ha egy nagyobb nassolás után beveszek 5 szem hashajtót és meghánytatom magam akkor tuti, hogy nem szívódik fel semmi?
Ez a kérdés már nekem is eszembe jutott.. Ja és a fogakat is roncsolja a hánytatás :/
szal inkább szenvedek a diétával..
Hánytasd, fosasd magad ész nélkül, idióta, aztán halj meg! Nemhogy mozognál és átvariálnád a táplálkozásodat.
Egyébként: igen, nem szívódik fel.
24/L
18 éves, 162cm magas és 58 kg-os lány vagyok. Valójában mások tettek megjegyzést az alakomra, amíg volt barátom ő is mondta, hogy husis vagyok és most valamiért rámjött az, hogy leszeretnék fogyni. A sporttal nálam nincs gond, heti 3 tesi órám van és minden nap tornázom 40 percet. Tudom, hogy kellene tartani pihenő napot, de szeretem csinálni és hiányzik a sport, ezzel a résszel nincs is probléma. Amióta fogyózom igazából arra törekszem, hogy könnyű kajákat egyek. Alma, saláta, yoghurt, rántás nélküli főzelék, csirkemell, igazából ennyiből áll a napi étrendem. És itt szeretném megjegyezni, hogy abszolút nem hiányzik a palacsinta, pörkölt és ehhez hasonló hizlaló ételek, ami nekem nagyon hiányzik az a nassolás. Próbáltam már zöldséget, gyümölcsöket rágcsálni helyette, egy ideig ment is. Aztán egyik nap nem bírtam magammal és csomó kekszet meg csokit ettem. Nem is tudom hogy jutott eszembe, de meghánytattam magam, pedig tényleg nem akartam. Egyszerűen csak jött. De sima étkezésnél sosem csináltam ilyet, szóval ha megettem egy almát vagy főzeléket sosem gondoltam arra, hogy most akkor ezt is ki kellene hányni.
Nemrég pedig itt olvasgattam a hashajtóról. Nekem eszembe sem jutott volna sohasem. Érdekelt, hogy használ-e. De most megpróbálok egyezséget kötni magammal. Amíg el nem érem az 55 kilót, addig nincs semmi ilyen bezabálás. Viszont ha elérem akkor adok magamnak egy "bármit megehetek" napot. Nem tudom mennyire jó ötlet és hogy mennyire fogom bírni.
Különben az igaz, hogy érdemes minden nap más és más időpontban étkezni? Én még sosem hallottam erről.
Nagyon szépen köszönöm kedves hozzászólásodat!
A hánytatás a bulímia nevű betegség jellemző tünete.
Létezik olyan tea amelyik gyökérkivonattal akadályozza a felszívódást. Herbária - Elhízás elleni tea
De szerintem avval van baj hogy nasizol. Ez azt jelenti, hogy sok szabadidőd van amit haszontalanul töltesz. Valamint azt hogy te magad is unod a lustaságodat és elégedetlen vagy, a boldogságot és az örömöt pedig a nasitól várod. Nem hinném, hogy éhes lennél. Ezt úgy nevezik hogy orális fixáció. Keress valami elfoglaltságot, hobbit!
ma 12:13
Este 6 után már semmit se egyél!
Amúgy meg miért adsz hülyék szavára??!!!!
Ha sportos vagy a 162cm/58kg -moddal, akkor nem lehet baj az alakoddal!!! A nők pedig legyenek nőiesek! Ez nem azt jelenti hogy molettek, és te szerintem még bőven az optimumon belül lehetsz!!!
Ha nyaktól lefelé feltennél egy képet magadról akkor ezt 100%-ra meg tudnám erősíteni, de így látatlanba sem hiszem hogy bármi baj lenne az alakoddal!!!
Az előttem szólónál a piros pont!
Mi a f*sznak foglalkozol mások véleményével? Akinek nem tetszik a külsőd, menjen a p*csába!
Amúgy öngyöntrés helyett inkább a mozgás+tudatos táplálkozás kombót ajánlom. Csodákra képes.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!