Egy szem szőlő egézséges?
Figyelt kérdés
Ugyanis azt szeretnék vacsorázni, remélem sikerülfogynom. Sokszor ettem már egy szem szőlőt.2011. aug. 5. 16:48
3/16 anonim válasza:
Te hájas disznó, volna képed egy egész szemet bezabálni?! Még ha a felét ennéd, de egy egészet...
4/16 anonim válasza:
Hát ha csak egy szem szőlőt akarsz enni minden nap, akkor lehet, hogy éhen fogsz halni. Úgyhogy nem túl egészséges.
5/16 anonim válasza:
Elegem van ebből a mértéket nem ismerő, gátlástalan világból! Manapság már semmi se szent?
6/16 anonim válasza:
A szőlő csak nagy dózisban hatásos. Próbáltál már megenni egy egész fürtöt???
8/16 anonim válasza:
Ribizlit nem szereted?
Mert sztem inkább abból egyél egy szemet.
De mákot is vacsizhatsz, abból is hasonló mértékben.
9/16 anonim válasza:
szerintem egy csepp csapvizet vacsizz:$
10/16 anonim válasza:
Nem kellett volna megenned.Főleg, ha a nagyobb szeműből ettél, meg hát vacsorára ekkora mennyiségű kaját nem kéne enni, így meg fog állni a fogyás, sőt sajnos még hízni is fogsz.Amúgy mit reggeliztél és ebédeltél?Reggelire 1 málnát, ebédre meg egy szem cseresznyét ettél?
Amúgy ez ugye kamukérdés?Vagy tényleg ilyen hülye emberek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!