Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy szem szőlő egézséges?

Egy szem szőlő egézséges?

Figyelt kérdés
Ugyanis azt szeretnék vacsorázni, remélem sikerülfogynom. Sokszor ettem már egy szem szőlőt.
2011. aug. 5. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Jövő időben szerettem volna írni.

2011. aug. 5. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Van egy tanítás. Fogyókúrában mehet a gyümölcs bármennyi kivétel BANÁN,SZŐLŐ!
2011. aug. 5. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egy felet egyél, de azt is hámozd meg, mert a héjában több a zsír, mint egy töpörtyűgyárban!!! Azt hittem, ezt mindenki tudja!!! :O
2011. aug. 6. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:
neem reggelim egy körte volt és ebédeltem egy szelet sajtot is. komolyan?:O ursiten nemistudtam, legközelebb meghámozom
2011. aug. 8. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát az a minimum... De amúgy anyumat is megkérdeztem, és ő azt mondta, hogy sajtold ki a levét, és azt oszd be egy hétre. A többi részét ne edd meg, mert a legkeményebb edzés mellett is rámehet a popódra, és úgy fogsz kinézni, mint egy elefánt. :S
2011. aug. 8. 16:33
 16/16 A kérdező kommentje:
mindegy már megettem a sajtot, nembaj majd legkozelebb felosztom a napi adagomat, de hát így, amúgy lehámoztam azt a szem szőlőt és a magokat is kivettem belőle, de nemértem mert szétcsurgott:/ nemtudtam megenni, ezért nemvacsiztam... de másnap elmentem a mcdolandsba és azt mondták hogy attól nem lehet fogyni
2011. aug. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!