Egy 17 éves lány számára, aki 168 cm magas és 61-62 kg, letudna-e fogyni ezzel az étrenddel?
Persze a későbbiekben ez egyre kevesebb lenne és igen tudom, hogy napi 1500-1600 kcal-t kéne bevinni, de egyszerűen nem tudom azt összehozni, ha meg igen, akkor is csak olyannal, hogy műzli vagy tej vagy 1 szelet fonott kalács, ami 120 kcal körülbelül.
Egész napi kcal bevitel : 600-700-800 kcal körül mozog. Esetleg olyannak is örülnék, aki tudna segítséget is adni, hogy mit lehet enni és mit nem! :)
/ = vagy-ot jelentene
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
Hétfő:
Reggeli: extrudált kenyér (4-5 db) + sajtkrém, zöld tea
Tízórai: alma / körte
Ebéd: grillcsirkemell + saláta, zöld tea
Uzsonna: narancs (15g mogyoró)
Vacsora: pulykasonka (60g) + saláta
(csirkemellcsík 2db), zöld tea
Kedd:
Reggeli: műzli (30-40g), zöld tea
Tízórai: alma és körte
Ebéd: pulykasonka (60g) + saláta (fasírt), zöld tea
Uzsonna: banán (15g mogyoró)
Vacsora: főtt tojás (2db) + saláta, zöld tea
Szerda:
Reggeli: zabpehely (10-15g), zöld tea
Tízórai: jóreggelt és alma
Uzsonna: gyümölcssaláta (15g mogyoró)
Vacsora: pulykasonka (60g) + saláta (csirkemellcsík 2db), zöld tea
Csütörtök:
Reggeli: extrudált kenyér (4-5 db) + sajtkrém, zöld tea
Ebéd: pulykasonka (60g) + saláta (fasírt), zöld tea
Uzsonna: narancs (15g mogyoró)
Vacsora: pronutrition bar(kb:240g), saláta, zöld tea
Péntek:
Reggeli: zabpehely (10-15g), zöld tea
Tízórai: jóreggelt és körte
Uzsonna: banán (15g mogyoró)
Vacsora: pulykasonka (60g) + saláta (csirkemellcsík 2db), zöld tea
Szombat:
Reggeli: műzli (30-40g), zöld tea
Tízórai: narancs
Uzsonna: alma / körte
Vacsora: tükortojás (2db) + saláta, zöld tea
Vasárnap:
Reggeli:jóreggelt, zöld tea
Ebéd: amit szeretnél, zöld tea
Uzsonna: gyümölcssaláta (15g mogyoró)
Vacsora: pulykasonka (60g) + saláta (csirkemellcsík 2db),zöld tea
#9: Hogyne lehetne simán hízni vegén étrenden? Özön szénhidrátot és zsírt lehet enni, ne mondd, hogy sokezer kcaltól nem hízik az ember, ha nem nagyon aktív... Tudom, hogy van, aki bizonyos étrendeken keveset tud csak enni, de van, aki simán betol 1000 kcal sült zöldséget s néz ki a fejéből éhesen (amúgy finom, de vissza kell fognom, mert nagyon megdobja a szénhidrát- és a zsírbevitelemet, márpedig azok eleve eléggé elvannak, nekem a fehérjére kell rámennem). Nagyon jó a zöldség, fogyásban is segít, de más is kell. Az olajos magvak pedig sajna sok embert nem laktatnak jól (egy ketogén fórumon mindenki azt írta, hogy ez a tapasztalata. ha nem nagy a kalóriakeretem, nagyon vigyázni kell velük, de nélkülük pár ásványi anyag terén bajba kerülök, ha csak növényrekre alapozom).
Sosem értek egyet a vegán étrend nyomatásával, mivel az valamelyest nehéz, még akihez passzol, annak is oda kell figyelnie nagyon s aki keveset eszik, az nehezen kerüli el a hiányjelenségeket. A kérdezővel pedig pont ez a helyzet, bár ha az új étrendjével megemelte a kalóriát, az már alakul. Kevés kalóriába pakolni a szükséges tápanyagokat mindenevőként sem olyan egyszerű, vegánként különösen nehéz. Nekem is megszorító az étrendem, csak máshogy, s határozottan macerásabb így. Viszont nekem megéri, ahogy az értelmes vegánoknak is :) De hirtelen egy csirkeevőt vegán stílusra ráállítani fogyása közben, ez erős. Főleg, hogy fogalmunk sincs, akarja-e. Én se ajánlom a ketogén diétát mindenkinek, aki szembejön, pedig igen hasznos és egészséges étrend tud lenni annak, akihez passzol.
Köszönöm a válaszokat! :) Igen, nem nagyon szeretnék vega étrendre kapcsolni, hiszen szeretem a húst ezért is eszem a csirkemellet, mert ez jó fogyókúrázóknak.
Ja és azt elfelejtettem még odaírni, hogy napi 1-2 óra kondizást is csinálok, amiben benne van 20 perc gyors séta, 20 perc biciklizés, 10 perc kardió (gépen), a maradék időben súlyzós edzéseket csinálok kis súlyokon, és, hogy ehhez ez az étrend megfelelő lenne?
Szerintem keves a feherje, foleg a kondizashoz. Igy nem leszel szep, formas, hiaba edzel. En is javaslom a Sarga kapszula c. konyvet, neten fenn van.
En tobb tojast, hust ennek. Nem irtad, hogy mennyi csirkemellet ennel, de gyanitom, hogy az is keves.
A mozgás nem hangzik rosszul :)
Az új étrendben megfelelőnek látom a fehérjemennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!