Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez durva étrend?...

Szerintetek ez durva étrend? Úgyértem sok vagy rossz?

Figyelt kérdés

Kb. egy 15 cm-s sajtos kifli, benne selyemsonka, vaj, uborka! 1 db-ot eszek belőle, meg valami gyümit! Ez így sok? Ebédre mindig ami otthon van és vacsira nem szoktam enni, ha mégis fehérjét kenyér és egyebek nélkül! Pl: Hús, sajt...stb

Légyszí válaszoljatok!

2010. márc. 23. 20:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kíváncsi lennék, hogy azok a válaszolók akik a fehérlisztet egészségtelennek tartják nem is esznek semmiben lisztet EGYÁTALÁN??? Szerintem minden emberhez hozzá tartozik, hogy lisztet egyen!
2010. márc. 24. 19:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Persze, nem túl jó és nem is kilókra gondolok, de néha egy csak ehető...
2010. márc. 24. 19:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs nagy sülyfeleslegem! 170cm/67 kg szerintem ez nem szörnyű, meg heti 2-3* futok futópadon 30 percet!
2010. márc. 24. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Én például nem eszek lisztet egyáltalán. Az egekbe löki a vércukromat és még hízok is tőle. Lehet, hogy az emberhez tartozik, de akkor sem kérek belőle. Évente talán 1-szer 2-szer eszek lisztes dolgot, ez karácsonykor pár szelet bejglit jelent.
2010. márc. 25. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!