Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem megy, mit...

Egyszerűen nem megy, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már vagy fél éve folyton bele kezdek a fogyásba de egy kilót se fogytam. De nem is híztam. Neki álltam már egyoldalú diétáknak és semmi. Próbáltam kevés szénhidrátot enni de aztán mindig rám jött a zabálhatnék így olyankor másnap mindig neki kezdtem újra. Most már pár napja 1000 kalória alatt eszek, van hogy csak 5-600 és még mindig semmi. Ráadásul két naponta edzek is már. Erre ma megint borítottam mindent. Nem bírtam ki. Tudom akaraterőm nincsen, de már nagyon elvagyok keseredve. Láttam olyan ismerősömet is aki egy hónap alatt leadatt 10-et és nem is szedte vissza. Én nekem miért nem sikerül? Segítsetek kérlek és ne szídjatok... A kevés évesnek is csak azért álltam neki mert már teljesen levagyok törve... Semmi változást nem látok, egyszerűen mintha ez lenne nekem megírva, hogy pontosan ennyinek kell lennem és nem tudok lefogyni.
2015. dec. 15. 16:21
 1/2 anonim válasza:

Ne ilyen durva diétákra menj rá, hanem próbálkozz azzal, hogy megfigyeled, normálisan mit és mennyit eszel egy héten napokra elosztva (írd fel), és felezz el mindent -- így jóval kevesebb lesz a beviteled, de nem fog az lebegni a szemed előtt, hogy már ebben az életben nem ehetsz több csokit/krumplit/akármit. Ha ez már nagyon jól megy, akkor azt mondhatod, hogy mondjuk egy héten 3x féladag csokit ettem eddig, most már csak 2x féladagot fogok stb. Fokozatosság a lényeg, adj időt a szervezetednek az átállásra.

Edzésnél segíthet, ha nem személytelen, nagy helyre jársz, hanem kisebb klubba, közösségbe, ahol számon kérik, ha elmaradsz -- ha ciki hiányozni, az nagyon tud ösztönözni :-)

Hajrá!

2015. dec. 15. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen koplalós baromságok hizlalnak a legjobban.

Másokhoz se hasonlítgasd magad, mindenki másmilyen.

2015. dec. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!