Egyszerűen nem megy, nem sikerül! Mit tehetnék még?
Az is lehet, hogy keveset eszel, ezért be van lassulva az anyagcseréd.
Én sokszor rontottam el azzal a diétámat, hogy ahogy haladtam, egyre és egyre kevesebben ettem, volt olyan hogy csak 800 kcal egy nap és mellette mozogtam. Nha ezzel már szó szerint éheztettem a testemet, és nem is fogytam. Amint normálisabban ettem, azonnal beindult a fogyás. Magam sem értem, de nálam ez így működik.
Nekem még lenne egy olyan tippem, hogy így az első nagyobb megterhelésekkor még képesek a kezdők izmot építeni.
Lehet, hogy izmosodtál, és azért nem mozdul a mérleg, és centikben is, lehet h elégettél egy kis zsírt, alatta pedig megnőtt egy picit az izom(mondom, ilyen kezdőknél a kezdeteknél még létezik!).
De a második válaszoló tanácsát is bátran használd :))
Negyedik válaszoló!
Van egy ilyen gondolkodásmódú ember a környezetemben. Mikor lefogytam, csak engem bámult (ő túlsúlyos, de nem tesz érte semmit, csak áhítozik). Közben magának azt hazudja, hogy elfogadja magát, ő nem akar csinosabb lenni. Lerí róla, mennyire szeretné pedig, de akaratgyenge, nem képes a seggét sem felemelni, vagy tenni a problémájáért bármit is.
Csak nem te vagy az? :D
Először is, csak akkor kell fogynod, ha van rajtad felesleg. Szigorúan! Ha nincs akkor így tökéletes. Anyagcsere gyorsításra a rostok kíválóak és a pihenés. Amikor pihensz, nem az izmaid, hanem az emésztőrendszer "telik" meg vérrel. Ha keveset pihensz szerintem ez is okozhatja. A kardió eddzés állóképességed növeli. Tehát a pulzusszám magas (nagyon) ha zsírt égetsz akkor viszont olyan 130 körüli. Napi szintű sportolás sem szükséges, hogy tudj pihenni, annyi, hogy a mozgás időben ugyan annyi legyen vagy több, ha bírod. Nyugodtan ehetsz többet is, de fontos, hogy mit. Amit leírtál nem rossz, ezen kívül mást nem tudok.
UI: Ha kondizom megesik hogy egy nap 4000 kalóriánál is többet viszek be 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!