Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem megy, nem...

Egyszerűen nem megy, nem sikerül! Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Napi szinten sportolok. Mindenhova gyalog, kerékpárral megyek.Emellett tornázok, kardió edzéseket végzek. Étkezésem változatos: hal, hús,csirkemell, tojás, zöldség, gyümölcs, sajt,néha rizs, sovány túrót eszem. Alig eszek édességet,nem nassolok és nem eszek pékárút. A mérleg mégsem mozdul már 2-3 hónapja sehova sem. Cm-ben sincs nagy változás. Annyi előny van, hogy 10-15 kg letagadhatnék mert nem látszok annyinak amennyi valójában vagyok. Mi az ami beindítaná az anyagcserét? Lehet az a gond, hogy kevés sima vizet iszok? Általában citromos ásványvizet iszok. Orvosi gondom nincsen elméletileg.Valakinek esetleg valami tanácsa? Köszönöm előre is. 23N / 169 cm/ 90 kg
2013. júl. 2. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy keveset eszel, ezért be van lassulva az anyagcseréd.

Én sokszor rontottam el azzal a diétámat, hogy ahogy haladtam, egyre és egyre kevesebben ettem, volt olyan hogy csak 800 kcal egy nap és mellette mozogtam. Nha ezzel már szó szerint éheztettem a testemet, és nem is fogytam. Amint normálisabban ettem, azonnal beindult a fogyás. Magam sem értem, de nálam ez így működik.

2013. júl. 2. 20:21
 2/20 anonim ***** válasza:
kerj beutalot endokrinologiai szakrendekesre es vezess kaja es sportnaplot pontos kcal ertekekkek
2013. júl. 2. 20:24
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy keveset eszek! Olyan 1200-1500 Kalória között eszek. A kalóriabázison vezetem a napi étkezésemet.
2013. júl. 2. 20:25
 4/20 anonim válasza:
31%
Hagyd az egészet a p*csába. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és légy boldog. Sokkal egyszerűbb.
2013. júl. 2. 20:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem még lenne egy olyan tippem, hogy így az első nagyobb megterhelésekkor még képesek a kezdők izmot építeni.

Lehet, hogy izmosodtál, és azért nem mozdul a mérleg, és centikben is, lehet h elégettél egy kis zsírt, alatta pedig megnőtt egy picit az izom(mondom, ilyen kezdőknél a kezdeteknél még létezik!).

De a második válaszoló tanácsát is bátran használd :))

2013. júl. 2. 20:38
 6/20 anonim ***** válasza:

Negyedik válaszoló!

Van egy ilyen gondolkodásmódú ember a környezetemben. Mikor lefogytam, csak engem bámult (ő túlsúlyos, de nem tesz érte semmit, csak áhítozik). Közben magának azt hazudja, hogy elfogadja magát, ő nem akar csinosabb lenni. Lerí róla, mennyire szeretné pedig, de akaratgyenge, nem képes a seggét sem felemelni, vagy tenni a problémájáért bármit is.

Csak nem te vagy az? :D

2013. júl. 2. 20:40
 7/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, bárcsak ilyen könnyű lenne :/ Tényleg jó lenne de nekem ez fontos!
2013. júl. 2. 20:40
 8/20 A kérdező kommentje:
4-esnek írtam, bocsi!
2013. júl. 2. 20:41
 9/20 anonim válasza:

Először is, csak akkor kell fogynod, ha van rajtad felesleg. Szigorúan! Ha nincs akkor így tökéletes. Anyagcsere gyorsításra a rostok kíválóak és a pihenés. Amikor pihensz, nem az izmaid, hanem az emésztőrendszer "telik" meg vérrel. Ha keveset pihensz szerintem ez is okozhatja. A kardió eddzés állóképességed növeli. Tehát a pulzusszám magas (nagyon) ha zsírt égetsz akkor viszont olyan 130 körüli. Napi szintű sportolás sem szükséges, hogy tudj pihenni, annyi, hogy a mozgás időben ugyan annyi legyen vagy több, ha bírod. Nyugodtan ehetsz többet is, de fontos, hogy mit. Amit leírtál nem rossz, ezen kívül mást nem tudok.

UI: Ha kondizom megesik hogy egy nap 4000 kalóriánál is többet viszek be 16/F

2013. júl. 2. 20:42
 10/20 A kérdező kommentje:
És ha izmosodtam akkor mire számítsak? Mit tegyek?
2013. júl. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!