Egyszerűen nem megy, nem sikerül! Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Napi szinten sportolok. Mindenhova gyalog, kerékpárral megyek.Emellett tornázok, kardió edzéseket végzek. Étkezésem változatos: hal, hús,csirkemell, tojás, zöldség, gyümölcs, sajt,néha rizs, sovány túrót eszem. Alig eszek édességet,nem nassolok és nem eszek pékárút. A mérleg mégsem mozdul már 2-3 hónapja sehova sem. Cm-ben sincs nagy változás. Annyi előny van, hogy 10-15 kg letagadhatnék mert nem látszok annyinak amennyi valójában vagyok. Mi az ami beindítaná az anyagcserét? Lehet az a gond, hogy kevés sima vizet iszok? Általában citromos ásványvizet iszok. Orvosi gondom nincsen elméletileg.Valakinek esetleg valami tanácsa? Köszönöm előre is. 23N / 169 cm/ 90 kg2013. júl. 2. 20:04
11/20 anonim válasza:
6-os elég szánalmas vagy. Én inkább túl sovány vagyok fiú létemre, szóval nem én vagyok. Az önképzavar pszichológiai eredetű és fogyhatsz amennyit akarsz, állandóan problémáid lesznek. De te meg is érdemled.
12/20 A kérdező kommentje:
Felesleg tutira van rajtam, de olyan 75 kgnak látszok.
2013. júl. 2. 20:44
13/20 anonim válasza:
Ha izmosodtál, akkor arra számíts, hogy a felesleget könnyebben le fogod tudni adni. Aerob edzést kell kombinálnod a súlyzós edzéssel. Ha jól csinálod viszonylag hamar eredménye lesz de heti szinten semmiképp sem érdemes méregetni magad, inkább rá se állj a mérlegre.
14/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, remélem igazad lesz :) És köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!!
2013. júl. 2. 20:54
15/20 anonim válasza:
Kérdező, nem "elméletileg" kell kizárni az orvosi gondot, hanem nagyon alaposan kivizsgálni. Ha minden úgy van, ahogy leírtad, lehetetlen, hogy 2-3 hónapja nem fogytál. Ha mégis így van, annak oka van. VAgy valamit elszámolsz a kalóriában, de nagyon.
16/20 A kérdező kommentje:
Igazad van, valamennyinek menni kellett volna le ennyi idő alatt.Onnan gondoltam, hogy nincs semmi gondom, hogy 1 éve voltam teljes kivizsgáláson, de más okból.
2013. júl. 2. 21:25
17/20 anonim válasza:
90 kilósnak 1200-1500 kalória az gyakorlatilag koplalás, főleg ha még sportolsz is mellette. Igazad van, az anyagcseréd lassulhatott le. Emeld meg a kalóriegyenleged 1800-2000-re (amit megeszel mínusz amit sportolsz).
18/20 anonim válasza:
Ez egy nagyon csúnya (ön)hitegetés, hogy az izmosodástól nem megy lejjebb a súlya. A komolyan edző lányok mind 60 kiló körül mozognak maximum, akiken csak színizom van. Hacsak a kérdező nem egy világbajnok testépítő 50-es kőkemény bicepsszel, nem valószínű, hogy az izomtömegtől lenne 90 kiló. Ugyan már. :D
19/20 anonim válasza:
És ki is mondta, hogy lejjebb megy a súlya az izmosodástól?
20/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok az :D Én mindenkinek a tanácsát próbálom megfogadni. El is mentem orvoshoz és most már nem csak elméletileg tudom hanem gyakorlatilag is, hogy nincs semmi betegségem. Az orvos azt mondta ha így fogyok, hogy havi 1 kg az sem rossz mert tuti nem jön vissza. Még azt is mondta, hogy első 3 hónapban nem mindenkinél van hatása a fogyásnak csak utána indul be. Igyekszem, aztán hátha sikerül :)
2013. júl. 19. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!