Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire megfelelő ez a...

Mennyire megfelelő ez a haladás fogyásban?

Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködés miatt híztam 15kgot. Most durván szeptember óta beállt rendesen a tsh értékem, azóta az edzőm instrukciói alapján eszek, nagyon odafigyelve mindenre, heti négyszer edzek,egy órákat, kétszer kardio kétszer súlyzós edzés. Sokkal jobban érzem magam, de összesen 5 kilót fogytam. 75 kiló lettem 167 centire, most 70 kiló vagyok és 25 éves lány. Ülő munkát végzek, alig mozgok egy nap, sajnos nagyon keveset mozgok. Ezt figyelembe véve ez jó tempó a fogyásban? Elég kevésnek tűnik, bár nem inog, reggel délben este mindig ugyanazt mutatja.
2015. dec. 10. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Kevés mozgás mellett nem is várhatsz egy kilót hetente... S nem is mindenkinek megy ugyanolyan könnyen, gyorsan a fogyás. Nos, szerintem minden észrevehető mértékű fogyás jó... Fő, hogy jól érzed magad, mert az érthető, ha valakit nem elégít ki a lassú tempó, ha sanyargatja magát, de az rossz módszer.

Igazából mindegy, mi a megfelelő. Megteszed, amit tudsz és lesz, ami lesz. Felesleges másokhoz hasonlítanod magad.

2015. dec. 10. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért a pajzsmirigyprobléma hatásai nem fognak ripsz-ropsz eltűnni, még jó hormonszint esetén sem. A lényeg, hogy sikerült fogyni.
2015. dec. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!