Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fehérje mennyire segiti a...

A fehérje mennyire segiti a fogyást?

Figyelt kérdés

Meg láttam a neten egy 6.5 kg s ki szerelésü fehérje port és be szeretném ujitani. korrábban ilyeneket nem használtam. de gondoltam miért ne?

segiti a fogyást?

A másik h tudtok olcso fehérjét?

Én találtam a Soypro nevüt. És sulyához képest megéri az árát. :D

Válaszokat köszönöm. :D

2015. dec. 9. 04:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Annyi biztos, hogy ha cipelgeted ezt a mennyiséget, azalatt nyilván elfogyasztasz valamennyi kalóriát, ennyit lehet fogyni tőle.
2015. dec. 9. 07:16
 2/10 anonim ***** válasza:
8%

-ha tényleg le akarsz ,fogyni,akkor ahhoz nem kell megvenned semmit,elég,ha keveset eszel,és tutira lemennek a kilók...

-ha csak bohóckodni akarsz a fogyózással,akkor viszont nyugodtan adj pénzt fehérporokra,csirkemellre,ananászra stb...

2015. dec. 9. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmiben nem segíti a fogyást. A fehérje egy tápanyag, a 3 alap és legfontosabb tápanyag egyike... Az segítené a fogyást, ha legalább minimális ismereted lenne a táplálkozás alapismereteiről.
2015. dec. 9. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyiban "segíti" hogy az izomépítéshez kell...önmagában nem fogyaszt. Ha mozogsz és mellette szeded akkor jobban izmosodhatsz és esetleg nem izomból fogsz először fogyni.
2015. dec. 9. 08:51
 5/10 A kérdező kommentje:

hát gondoltam nem kell le irnom a köritést de hát ugynéz ki muszály lesz.

amugy arra gondoltam h utánna ha fehérjéztem nem fog logni a böröm?

2015. dec. 9. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Úristen...de fog lógni. Ha egész nap ülsz a fenekeden és csak koplalsz. Magától nem fog izom épülni...
2015. dec. 9. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Annyiban "segít" hogy qz izomépítéshez kell...

Hát nem...

Mégegyszer elmondom, a fehérje a 3 alap és legfontosabb tápanyag egyike. Szénhidrát, zsír, fehérje.

A szervezeted minden egyes sejtjének szüksége van fehérjére a bőrödtől a csontjaidig mindennek... Nem a fehérjétől izmosodsz, hanem attól, hogy edzel és a szervezeted alkalmazkodik a terheléshez, a fehérje csak egy tápanyag...

Fogyni meg attól fogysz, ha kevesebb tápanyagot viszel be, mint amit felhasználsz... Nem attól, hogy "fehérjézel"

2015. dec. 9. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Heti 1kg-nál gyorsabb fogyást pedig biztosan nem tudja követni a bőröd, az pedig, ha gyorsabban fogysz, mint ahogy a bőr összehúzódik, akkor semmivel nem tudod kivédeni, hogy lógjon... Semmivel.
2015. dec. 9. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A fehérjeporokat igazándiból a testépítőknek találták ki, akiknek több fehérjére van szükségük, ami az izmok építőköve, s így könnyebben és gyorsabban be tudják vinni a kívánt mennyiséget.

Nem fogyasztószer, s ha nincs szükséged akkora mennyiségre, akkor még káros is lehet.

2015. dec. 9. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A ferhérjepor jó esetben koncentrált fehérje... Annyit segít, mint a tojásfehérje, a sovány húsok, szóval a többi tiszta fehérje... Esszenciális tápanyag. Majdnem mindegy, miből viszed be a fehérjét, a testépítők a kényelem és a gyors felszívódás miatt szeretik (de van, aki egyszerűen csak eszik ételt és kész. szerintem túl könnyű fehérjét enni étellel, nekem inkább nagyobb fehérjeigény kéne néha, nem por :D).
2015. dec. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!