Hogyan adjak le 10 nap alatt 6, vagy több kilót?
Figyelt kérdés
most nem a gyógyszerezésre gondolok....muszály leadnom.
De hogyan?nem tudom éheztetni magam...
165 cm.65 kg
10 nap alatt le kell adjam.amúgy sporolok,de nem fogyok valamiért...
segítség
13/Lány
ja ne mondjátok,hogy nem kell fogynom,mert muszály!!!!
2010. márc. 22. 14:27
1/26 A kérdező kommentje:
minden nap 2 órás edzésekre járok,és meghajtom magamat.
mit tehetek??
jelenleg rengeteget iszok,elvileg ha teázunk,akkor megtisztít és lehet fogyni.
2010. márc. 22. 14:31
2/26 anonim válasza:
Nem mindegy milyen teát iszol és azt is ízesítés nélkül kell.Egyébként nagyon nem egészséges lefogyni ilyen rövid idő alatt ennyit.Mi az oka amiért le kell fogynod?
3/26 anonim válasza:
Vagd le az egyik karodat...10 nap alatt 6 kilotol ehezes nelkul csak igy lehet megszabadulni!!!Nem mondom hogy nem kell fogynod mert valoban alacsony kis dundi lanyka vagy korodhoz kepest de csak egeszsegesen es lassan lehet tartosan fogyni!
4/26 anonim válasza:
Kreténke, eddig miért nem jutott eszedbe? Most hirtelen 10 nap alatt? Nem fog menni, rápacsáltál... ennyi :)
5/26 A kérdező kommentje:
jó,én értelmes válaszokat kértem...
amúgy meg nem vagyok duci,nem is látszik hogy hány kiló vagyok...szal kb úgy nézek ki,mintha 55 kiló lennék,de ha mérlegre állok,mást mutat.fiúk is mondják h tízből tizes alakom van,de én szeretném,ha a mérleg is ezt mutatná
2010. márc. 22. 14:43
6/26 anonim válasza:
Majd írj, hogy sikerült..:D:D
7/26 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy ez egy rendkívül ígéretesnek mondható, változatos étrend..:D
9/26 A kérdező kommentje:
háát...nem tudom
2010. márc. 22. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!