Hogyan adjak le 14 nap alatt 8 centit?
február óta egészségesen fogyózom, de lassan mentek le a kilók, de most gőzerőre kell kapcsolnom
régebben koplaltam és NEM JÖTT VISSZA pedig utána ettem pizzát meg ilyeneket is és kb 3 hónapja tartom a súlyom+fogyok is, de most két hét alatt le kell adnom ennyit! 69es derekam van és 63-asat szeretnék!
gyümölcskúrát ( 4-5 napos ) mindenképp beiktatnék, jövőhét csütörtöktől kezdve, de addig hogy egyek? mondom nem érdekel hogy koplalás lenne, mert nem híztam vissza. emellett minden nap sportolok, tornázok és futok is (van rá energiám)
délig csak gyümölcs, délben főtt kaja, de kevés, és onnantól már semmi, max itthon minimális mennyiségű gyümölcs, vagy zöldség délután 3-4 óra tájt és onnantól kezdve semmi.
nem érdekel hogy egészségtelen, lefogyhatok ???
Hogyan adjak le 14 nap alatt 8 centit?
Képtelenség nem gondolod???? Hogy fogynál 2 hét alatt 8 centit? Istenem, olyan sok eszed lehet...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__17..
Hányszor írod még ki??Nem lehetséges!Ezt éppésszel is lehetne tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!