Mit teszel azért, hogy megőrizd az alakodat?

13.40-es vagyok.
Heti 4x járok konditerembe.

Én 18 kg-t fogytam 1 éve, de ahhoz hogy ezt meg is őrizzem teljesen életmódot kellett váltanom, véglegesen.
Napi 2 órát sportolok, ez mellett csak és kizárólag tiszta és természetes ételeket fogyasztok megfelelő mennyiségben. Nagyon figyelek a vitamin és vízfogyasztásra. Ez mellett fontos, hogy lelkileg is helyrehoztam magam, aminek a kulcsa a regenerálódási idő. Ez azt jelenti, hogy este 8-kor lefekszem és reggel 7-ig alszom.
Néha felszedek pár kilót, most húsvétkor 4 kg jött rám, de 1 hét alatt visszaállt a súlyom, csak kicsit megszorongattam magam.
Nagyon fontos, hogy állíts magadnak egy határt, ami fölé semmiképp sem engeded magad. Ez nálam 66 kg. Ha ezt túllépem, akkor azonnal reagálok. Amíg 66 alatt vagyok addig nyugodt szívvel megeszek néha egy csokit, egy sütit, sőt néha egy tányér palacsintát is.
A kulcsfogalmak: önuralom és mértéktartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!