Hogyan lehet valaki ilyenből ilyen? Szerintetek mennyi idő munkája?
Én most kb ilyenre híztam, és ilyen akarok ismét lenni.
Máris linkelem, pill.

Szia:) a GI, vagy glücky, low carb, szénhidrát szegény, south beach diéta néven fut ez az egy dolog- ja, és Béres Alexandra súlykontrollja is erről az étrendről szól, szerintem az a legtökéletesebb, ha életmódváltásról beszélünk.
Szerencsére visszaolvastam mindent, mert az első irományom lett volna, hogy a második kép nagyon nagyn túlretusált. Olyan nincs is, azt már kórházban ápolják anorexiával:) No de látom képben vagy.
Még a diéták közül a Gi- n kívül a savtalanító lúgosító diéta jó, a többiben mindig van valami kifogásolni való a diétetikusok által.
Nekem a lúgosító nagyon bejött, de nekem egészségi diéta volt, vissza kellett szereznem.
Egyébként azt szokták mondani a testépítők, hogy az edzés kb. 20 % az összes többit az befolyásolja, hogy mit eszel és hogyan.

Jesszusom te nagyon el vagy tévelyedve. :D
Már, hogy lenne dagadt és gusztustalan az első képen? Ezerszer inkább olyan alakot szeretnék amilyen az elsőn van. Szép, formás és nőies. A második meg egyszerűen undorító. Agyon "fotóboltolt" sz@r.
Szóval ha ilyesmi alakod van, akkor azzal nincs semmi baj. Bár írtad, hogy 70kiló és 168cm talán? Már nem emlékszem bocsi. Úgy viszont már lehet, hogy sok egy picit. Max. egy fél év alatt szerintem simán letudnád adni. Feltéve ha mindent betartasz, tornázol, sportolsz és rendesen eszel. :)

Nagyon jól tudom, hogy retusált képek. Ilyen szép arcuk sincs. Lásd pl Bódy Szilvi. Képeken csodálatos, élőben rá sem ismersz és dagadt.
Tudom, tudom.
Most nem a kép a lényeg, én csak a súlyra gondolok körülbelülre, bár egy kicsit fura alakúnak vélem a 2. képen. Na akkor mutatok egy másik képet, amire már tényleg azt mondom, hogy jó lenne, ilyen lennék én is.
Pillanat és megadom a linket.
Na ez egy emberibb példa, mint egy amerikai sztár, d persze ez is retusált gép.
Nem tehetek ki egy ismerősről képet, így marad a google, bocsi:
Ez egy gyönyörű alak. Na ilyesmire gondolok igazán, csak nem találtam jó képet. Ez jobb.
Mivel azt írták, a csaj 176 cm rajta, akkor egy 55 kilóra saccolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!