Hogyan lehet valaki ilyenből ilyen? Szerintetek mennyi idő munkája?
Én most kb ilyenre híztam, és ilyen akarok ismét lenni.
Máris linkelem, pill.
Tudom, már áttértem az egészséges életre pár hete, és esténként kocogok. De elérhető álom? Szerintetek? Őszintén.
Amúgy szerintem ő is lefogyhatna még ilyenre azért mert szült. Nem?

Pfff...hát erre nincs is mit mondjak, na jó, van.
Hát...az oké, hogy léteznek ilyen nők, na de azok tuti kevesebbek, mint 50 kiló és közel sem a rendszeres sportnak köszönhetik az ilyen alakot, hanem csak simán túl soványak. Én ilyen egyáltalán nem szeretnék lenni, pedig azért elég hiú vagyok. Amúgy meg...először azt mondtad, hogy ilyen szeretnél lenni, nem azt, hogy ennyi kiló, mondjuk ez sok mindentől függ. Honnan tudod, hogy ő hány kiló azon a képen? Én pl. 54 kiló vagyok és 168 centi, és egyáltalán nincs bomba alakom, de nem is rossz.
Nem leoltani akarlak, csak furákat írsz. Az viszont oké, hogy elhatároztad, hogy visszaszerzed a régi alakod, sportolsz és helyesen táplálkozol, de szerintem ilyen testet ne akarj.
Ugyan én még csak Réka kazettáit próbáltam, de szerintem aranyos lány, most az, hogy 20 perc alatt tart két, pár másodperces szünetet, az nem sok... többet tartok én :D:D:D, meg azért jókat lehet mosolyogni egyes mondatain. Szerintem profin csinálja, helyesen végzi a gyakorlatokat és nem is túlizmos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!