Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki ilyenből...

Hogyan lehet valaki ilyenből ilyen? Szerintetek mennyi idő munkája?

Figyelt kérdés

Én most kb ilyenre híztam, és ilyen akarok ismét lenni.

Máris linkelem, pill.

2010. márc. 21. 21:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Tudom, már áttértem az egészséges életre pár hete, és esténként kocogok. De elérhető álom? Szerintetek? Őszintén.

Amúgy szerintem ő is lefogyhatna még ilyenre azért mert szült. Nem?

2010. márc. 21. 22:11
 12/29 A kérdező kommentje:
Pont tegnap vettem egy Rubint R. dvd-t. Add önmagad 3. Nagyon rossz. Van egy Béres dvd-m, az nagyon remek. Erről a Rubint dvd-ről mit gondolsz? Szerintem vacak.
2010. márc. 21. 22:13
 13/29 anonim válasza:
ha kitartó leszel 5hónap mulva szerintem lessz eredmény..még nemilyen de tuti lesz
2010. márc. 21. 22:13
 14/29 A kérdező kommentje:
5 hónap. Aham.... Akkor egy ilyen alak kb 1 év. Ugye? Nme vagyok jártas a fogyiban, soha nem voltam elhízva, csak most, ezért kérdezem.
2010. márc. 21. 22:15
 15/29 anonim válasza:
nekem a 2009-es van,van benne popsi csipő 20perc,20perc comb,20perc has és egy 40perces ami az egész testre van...és nekem segit a másfél kilós láb és kéz súly
2010. márc. 21. 22:15
 16/29 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem, hogy hogy lehetnek még mindig olyan emberek, akik photoshoppolt, hatalmas stáb segítségével beállított képekről vesznek mintát...
2010. márc. 21. 22:25
 17/29 A kérdező kommentje:
Mindegy. Igazából ugyanaz, mint a Béres. Csak a Rubintos alatt zene szól, és nem tornázza veled végig, helyette folyamatosan dumálja a baromságait, amitől a falra mászok. Béres nagyon jó, veled együtt csinálja végig, nem szól alatta zene ugyan, de én ezt megoldom. Zene be, dvd be, és kész, és még így is ezerszer jobb. Inkább veszek még pár Béres dvd-t. Sajnálom, hogy most nem tettem, ezt a hulladékot vettem meg. A minősége is szörnyű.
2010. márc. 21. 22:27
 18/29 A kérdező kommentje:
De te nem érted. Nem a kép a lényeg, az csak egy súlyt szimbolizál. Olyan, mintha azt írtam volna ki, hogy 70 kg-ból 50 akarok lenni. Csak így látványosabb, ennyi. Nagyon jól tudom, hogy milyen mű a kép. De vannak ilyen csinos nők valójában is, olyan akarok lenni, ennyi.
2010. márc. 21. 22:29
 19/29 anonim ***** válasza:
Hónapok. De ilyen sose leszel, mert ha megnézed, akkor ki kéne szedetned bizonyos csontokat is ehhez az alakhoz. Őt is úgy túlretusálták, hogy medence csontja sem maradt.
2010. márc. 21. 22:46
 20/29 anonim válasza:

Pfff...hát erre nincs is mit mondjak, na jó, van.

Hát...az oké, hogy léteznek ilyen nők, na de azok tuti kevesebbek, mint 50 kiló és közel sem a rendszeres sportnak köszönhetik az ilyen alakot, hanem csak simán túl soványak. Én ilyen egyáltalán nem szeretnék lenni, pedig azért elég hiú vagyok. Amúgy meg...először azt mondtad, hogy ilyen szeretnél lenni, nem azt, hogy ennyi kiló, mondjuk ez sok mindentől függ. Honnan tudod, hogy ő hány kiló azon a képen? Én pl. 54 kiló vagyok és 168 centi, és egyáltalán nincs bomba alakom, de nem is rossz.

Nem leoltani akarlak, csak furákat írsz. Az viszont oké, hogy elhatároztad, hogy visszaszerzed a régi alakod, sportolsz és helyesen táplálkozol, de szerintem ilyen testet ne akarj.

Ugyan én még csak Réka kazettáit próbáltam, de szerintem aranyos lány, most az, hogy 20 perc alatt tart két, pár másodperces szünetet, az nem sok... többet tartok én :D:D:D, meg azért jókat lehet mosolyogni egyes mondatain. Szerintem profin csinálja, helyesen végzi a gyakorlatokat és nem is túlizmos. :)

2010. márc. 21. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!