Hogyan lehet valaki ilyenből ilyen? Szerintetek mennyi idő munkája?
Figyelt kérdés
Én most kb ilyenre híztam, és ilyen akarok ismét lenni.
Máris linkelem, pill.
2010. márc. 21. 21:53
1/29 A kérdező kommentje:
2010. márc. 21. 21:56
2/29 anonim válasza:
hát ha így nézel ki sztem nemis kell...70kg és cm-be mennyi?aszerint megmondom kb.mennyit kéne sportolni
4/29 A kérdező kommentje:
Ne viccelj! Azon a képen Britney tiszta háj, undorító vastag combja van. Én is ilyen dagi vagyok. 55-ről híztam fel sajna. De leadom úgyis. De a fő cél, hogy így nézzek ki.
2010. márc. 21. 22:05
5/29 A kérdező kommentje:
Magasságra gondolsz a cm-ben?
167 cm .
2010. márc. 21. 22:06
6/29 anonim 

válasza:

Ez photoshop és ne akarj ilyen fogpiszkáló lenni.Több pasitól hallotam az ilyen nők jók arra hogy megnézzék őket néha meg a reklámba de otthonra nem kéne .Első képre szavazok.
7/29 anonim válasza:
első vagyok..
az első kép sztem mostani,szült már pár gyereket
a második meg photoshop,megvan igazitva és fiatalabb is vt..de mégis cm??az a fontos,nem britny képek
8/29 A kérdező kommentje:
Én azért vágyom erre a súlyra. Vagy ha a régi 55 lennék, már megelégednék azzal is. De ez nagyon szép, feszes, sehol egy hurka.
2010. márc. 21. 22:08
9/29 A kérdező kommentje:
Írtam, 167 cm vagyok. Vagy egyéb adatokra gondolsz? Csípőméret stb? Azt nem tudom, nem mértem, de most nem is állok neki. :)
A képeket, csak a példa kedvéért linkeltem be.
2010. márc. 21. 22:09
10/29 anonim válasza:
aha 167,értem..háttt igaz kell fogyni
barna kenyeret egyél,nincs édesség ha édességre vágysz akkor műzli,sok zöldség,hal,gyümölcs...este járj el valakivel futni legalább 1órára..és rubint réka dvd,ajánlom..tapasztalatból..és kondi terem..jobban fogod magad érezni is hidd el és magabiztosabb leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!