Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Veszett már el a motivációtok?

Veszett már el a motivációtok?

Figyelt kérdés
Miért? Mi volt az?
2015. nov. 30. 16:21
 1/3 anonim válasza:
Amíg kövér voltam, rengetegszer. Aztán egyszer felkerestem egy személyi edzőt. Ő borzasztóan motiváló volt, soha egy percre nem vesztettem el a lelkesedést többé. Na meg benne volt az is, hogy féltem tőle, nagyon keményen leteremtett volna, ha megáll a fogyás, ne adj Isten, hízok is. :)
2015. nov. 30. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Eleve nem voltam valami motivált... Csak makacs, egészségtudatos és túl jó volt az új életmódom, nem volt visszaút :) Ha fejreálltam se tudtam nagyon messzire menni tőle, max. egy hónapig rengeteget ettem, de az sem esett olyan jól... Egy ponton újra nekikezdtem, néha elgondolkoztam, változtattam...
2015. nov. 30. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig elveszik amikor ránézek egy kakaóscsigára, vagy rágondolok az imádott "kolbászos-omlettes calsonéra" :D De egyébként még kitartok végül is most kezdtem xD
2015. nov. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!