Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék mert babát...

Fogyni szeretnék mert babát tervezünk de sajnos minden próbálkozásom kudarcba fullad mert ha nem eszek rendesen veszett mód elkezd fájni a fejem. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a vércukrod miatt van, enni kell rendesen, "lassan égő" szénhidrátra van szükséged , mint pl. teljes kiőrlésű dolgok. ezek, ha mértékkel fogyasztod őket, elősegítik a fogyást.
2009. ápr. 27. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent a rendesen evés?

Ahogy már elöttem is írták, lassú felszívódásu szénhidrátokat kell választani.án Tehát nem jók az egyszerű cukrok, pl a banán laktat, de csak rövid távon, mert magas a fruktóztartalma, de utána hamar leesik a vércukrod és jön a fejfájás.

2009. ápr. 27. 20:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Am írnátok kicsit bővebben!A rendes evés azt jelenti 3-4óránkánt és jó lakásig különben fáj a fejem és nincs az a gyógyszer ami elmulasztaná.Elmentem endrokrinologushoz rem meg lesz a problémám oldva mert azt tudom,hogy a pajzsmirigyemmel gond van ami szintén hajlamosít a hizásra és nem tudok fogyni tőle!
2009. ápr. 27. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok. ha a pajzsmiriggyel van gond, akkor a kevéstől is hízol, úgy tudom. a 3-4 óránkénti evés nem azt jelenti, h dugig kell enni magad. gondolja csak arra, van, aki napi 3x-i étkezéssel eszi tele magát, és elhízik, akkor többtől? javaslom, h egyél teljes kiőrlésű gabonákat, pl. zabpelyhet, vitalitás kenyeret, tk. tésztát. felejtsd el a cukrot és fehér lisztet. ha már ilyen gyakran eszel, húzd el az evést, mert az agy csak 20 perc után jelez, ha tele van.így könnyű túlenni magad. és rengeteg folyadékot kell inni! ettől is fájhat a fejed, ha kevés a folyadékbeviteled. ha van kérdésed, írj nyugodtan privit.
2009. ápr. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!