Ettől ugye nem veszett el a hangfalam garanciája?
Van egy 5.1-es hangrendszerem aminél azt vettem észre hogy ha feltekerem a hangerejét akkor zizeg a mélynyomó, és sikerült kitapogatnom a hátulját, valószínűleg a trafója lehetett mert téglalap alakban nagyon közel volt egymáshoz négy csavar, és ha ott megnyomtam akkor abbahagyta a zizegés, majd ha elengedtem újra zizegni kezdett, így fogtam és meghúztam a csavarokat egy csavarhúzóval. Igen ám, csak ez nyomot hagyott a csavarokon, lejött a festéke és kicsit el is deformálódott abba az irányba amerre tekertem... De viszont a hátulján lévő matricák, ami úgy van ráragasztva hogy az oldalát is éri meg a hátulját, mint a zárjegyek meg a blombák azok sértetlenek mert hozzájuk sem értem.
Szóval ha neaggy isten garanciáztatni kell majd a jövőben, ugye a csavarok miatt nem fognak belémkötni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!