Hogyan tudom a hangfalam egyszerre 2 forrásba dugni?
Nem találok olyan y kábelt. Valaki segítene?
Más lehetőség nincsen mert a hangfalat a gépem hangkártyájába lehet csak dugni, viszont egy tvbe is bele kell dugnom a szintén jack-es.
Nem lehet.
Ha véletlenül mindkét forrás be van kapcsolva, kinyírják egymást. A tévé fejhallgató-erősítője (vagy inkább simán a hangvégfoka... nincs külön fejhallgató erősítő) kinyírja a hangkártya vonal szintű kimenetét. Így nem lehet hangjelet "keverni".
Megoldás lehet, ha a tévét a hangkártya vonalbemenetére dugod be, és a szokott módon, a hangkártya kimenetére dugod a hangfalat. A windows mixerben engedélyezni kell a vonalbemenetet, és be kell állítani a szükséges hangerőt.
Úgy érted hogy akkor a tv hangjele belemegy a hangkártya bemenetébe(nem is tudtam hogy van ilyen én kb annyit értek hozzá hogy a "ződbekelldugni merazonjönahang") és a kártya kimentén meg kijön és abba dugom a hangszórót? De ez akkor is működik ha a szgép ki van kapcsolva?
Mondjuk egyenlőre használni sem tudom a hangkártyám mert ami régen műdöött nekem kdx projecz program ami a soundblaster live ct 4830 kártyám alá kell win7-re most meg sem mükkan képtelen vagyok hangot kicsikarni belőle meg azt sem tudom miaz a "wave out 2/3 meg 4/5 meg 6/7 fingom nincsen mi ez és melyiket kell aktiválni, végigpróbáltam mindet alapértelmezett eszköznek de egyiken sem szól semmit
Jó hát az akkor úgy nyilván nem..ha az ip-tvt nézem minek mennyen a gép? am össze lehet kötözgetni úgy is ahogy én mondtam, csak kell hozzá egy sima elosztó amit lehet kapni, meg egy aux kábel meg egy sima hosszabtó ezeket megfelelően összedugva ketté tudom venni a hangszóró kábelét és 2 helyre tudom betudni..
Nyilván nem fog egyszerre menni 2 dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!