Hogyan csináljam? FOGYNI SZERETNÉK
Nem sokára 14 éves leszek,és csak 148-150 cm vagyok,és hát 46 kg.Sokan mondják hogy kicsit dagi vagyok.Le szeretnék fogyni egy pár kilót.
(Ne csak azt mondjátok hogy sportolj meg egyél egészséges kajákat),hanem konkrétan hogy,hogy csináljam.

Kaja:
több zöldség, gyümölcs
kevesebb köret a kaják mellé, inkább csaj színhús
kenyérből is keveset, vagy csak rozskenyeret meg hasonlók
édesség terén szintén kevés, esetleg ha nagyon megkívánod valami diabetikus csoki.
Sport:
biciklit felejtsd el, azzal csak akor fogysz, ha naponta tekersz 2 órát minimum.
Én a futást javaslom. Heti 2-3szori alkalom, kezd kevés méterrel, majd fokozatosan emeld. (pl. én 2000m-rel kezdtem, most 5-6ezreket futok)
ha már nagyon egyoldalú a futás akkor iktass bele pár sprintet, oldalazószökdelést vagy hasonlókat.
A foci is nagyon hatásos lehet, én tavaly nyáron 10 kg-t fogytam a segítségével.
de arra számíts, hogy a kezdet nagyon nehéz lesz, állandó izomláz, feszülő has, meg minden ami ezzel jár.
de kb 2 hét és megszokja a szervezeted, és onnan már sínen vagy mint József Attila!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!