Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ballagásra megyek, és szeretné...

Ballagásra megyek, és szeretnék előtte egy káposzta-leves kúrát csinálni, de csak 5 nap áll rendelkezésemre. Hogyan csináljam? (Mindenhol 7 napra épülő étrendet találok)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyire ne legyél már szerencsétlen (már bocs)!

Csináld öt napig a hétnapos kúrát, és le van a gond.

Amúgy meg nem leszel sokkal karcsúbb tőle, csak kimegy a salakanyag a beledből, meg vesztesz egy csomó folyadékot.

2011. ápr. 23. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szerencsétlennek akarok tűnni.. [link] itt van ugye a diéta, és nem tudom a 7 napból melyik az a legfontosabb 5 amit kiválogassak.. Ha az első ötöt csinálom, lemarad a vége, márpedig sok diétának pont a vége a lényege.. Ezért gondoltam, hátha valaki tapasztalt ír. Ha mozoghatnék, azt választanám, de műtét előtt állok, így most csak ilyen szuperdiétába vethetem bizalmam, és nekem minden deka számít.
2011. ápr. 23. 10:59
 3/3 Tyler913 ***** válasza:

Je-zu-som.Kedves,ha fogyni akarsz,ne az ilyen idiota noi magazinokba valo kamudietaknak higyj,hanem menj el azokhoz,akik TENYLEG ertenek a taplalkozashoz: a testepitokhoz.Menj,konzultalj egy szakedzovel ill. egy taplalkozasi tanacsadoval,es o majd felvilagosit arrol,hogyan is kene kineznie egy jo etrendnek es edzestervnek.5 nap alatt ha mindent jol csinalsz,leadhatsz olyan 0,5 kg-ot.

Vedd mar eszre,hogy az ilyen irrealis eredmenyeket igero dietak (4-5-6 kg egy het alatt,f.szom) kb. olyanok,mint a csodafogyasztoszerek vagy a mellnovelo krem.Az emberek lustasagat es naivitasat hasznaljak ki,de semmi kozuk a valos eredmenyekhez!

2011. ápr. 23. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!