Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két napi "kilengés", és máris...

Két napi "kilengés", és máris kezdheted elölről?

Figyelt kérdés

Már pár hete fogyózom, futás, egészséges étrend.

Viszont a héten beteg voltam (még kicsit most is az vagyok), ezért nem futottam. Két nap egymás után ettem pizzát, burgeres kaját meg kínait is, de én azt gondoltam, hogy nem baj, mert lehet folytatni. Hát nem... Utoljára csütörtökön volt ilyen "bűnözős" napom, de azóta alig vagyok éhes, olyan, mintha tele lennék, reggel fáj a hasam, ébredés után 3-4 órával leszek csak éhes, és úgy érzem magam, mint a fogyókúra előtt, olyan dagadtnak látom meg érzem magam... Pedig ez csak két nap volt, utána újra visszatértem, kivéve a mozgást, de pár nap múlva az is meglesz.

Most akkor olyan, mintha nem értem volna el semmit, és kezdhetem újból?

A mérleg is 2 és fél kilóval többet mutatott...

2015. nov. 21. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a bűnözés" nagyon gyorsan visszavethet, de az is lehet, hogy csak többet ittál. Viszont semmiképp ne emiatt hagyd abba... de ne fogyókúrázz a szó szoros értelműben, hanem alapvetően, hosszú távon étkezz egészségesen és sportolj!
2015. nov. 22. 01:26
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

A máj és izmok glikogénraktárai, a glikogén által megtartott víz, pisi, kaki. 70 kilós embernél kb. 3 kg. Amíg csak ez változik, se nem hízom, se nem fogysz. Ami ezen felül (vagy alul) történik veled, az a hízás vagy fogyás.

Annyiban kezdheted elölről, hogy most megint le kell üríteni a glikogénraktáraidat.

2015. nov. 22. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A 2,5 kiló a kaja mennyisége + a sok szénhidrát által megkötött víz. Ne aggódj. Ha visszatérsz a diétás étrendhez és újra mozogsz, a szénhidrát bevitelt csökkented, 1-2 nap alatt lemegy az a plusz 2,5 kg.
2015. nov. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!