Heti 1x-i kilengés lehetne nem étel, hanem ital miatt?
Figyelt kérdés
Szoval,alapbol nem eszek sokat a diétám miatt,és egészséges ételeket. Napi 1000-1400kcal közt mozgok. Van hogy 1400is megvan egy nap,de van hogy csak 1000. (És főként fehérje. Mivel az alapanyagcserém 1400 körül van, ezért ez kevésnek mondhato. Épp ezért olvastam,hogy heti 1x belefér.hogy akár 1000kcal-al többet vigyünk be, mint amugy,hogy ne higgye azt a szervezet,hogy koplalok. Ha ez a heti egy alkalommal nem ételből,hanem szeszes italból viszem be? (péntekenként elszoktuk magunkaat ereszteni a társasággal)Vagy ha ezt csinálnám akkor semni értelme a diétámnak,nem fogok fogyni? Vagy ez igy ok heti vagy kéthetente 1x??2014. okt. 3. 19:47
1/2 anonim válasza:
Senki sem szokta támogatni a fogyás alatti alkoholfogyasztást, én sem teszem, de ekkora kalóriadeficitnél s ilyen gyakorisággal nem fog betenni a fogyásodnak, az biztos.
Viszont ezzel nem viszel be értelmes tápanyagot, vigyázz, hogy amit eszel, az biztosítsa a tested szükségleteit, persze a kalóriamennyiséget kivéve. Megoldható ennyiből is, azt hiszem, de nagyon tudnod kell, mit csinálsz. Főleg, ha hosszútávon csinálod.
2/2 anonim válasza:
Természtesen a fogyókúrába belefér néha egy-egy kalóriatöbbletes nap. Én is tartok ilyen napokat, alapvetően szénhidrátszegényen ézkezem, és ilyen napokon jóval több szénhidrátot juttatok be a testembe, mert erre van szükségem, ezt kívánom. Ha te az alkoholt kívánod így, ezzel sincs semmi baj, teljesen természetes. Azonban figyelj a mértékre, és tanácsosnak tartanám betartani a napot (esetedben a péntek például). Ezek az egyszeri alkalmak nem boríthatják fel a diétádat, azt garantálhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!