Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Már teljesen...

Mi lehet a baj? Már teljesen ki vagyok akadva?

Figyelt kérdés

Általában 56kg vagyok,ennyi is voltam utoljára múlt hét pénteken. Ma reggelre viszont ráálltam a mérlegre és 59.2 . Ez hogy lehet? Nem ettem többet,keveseket eszem,nem voltam wc-n 1,5 hete,de ettől nem lehetek 3kg-al nehezebb,mert szokott ilyen lenni és még soha nem volt ennyi a súlyom. Ráadásul mensi előtt kezdek kívánós is lenni,vettem be ma hashajtót,hátha segít valamit :( :(

Puffadok is már,mert 3-4 nap múlva meg kéne jönnie,és lehet ez a súlytöbblet attól IS,hogy kínai gyorsétteremben dolgozom 15 órát egy nap és csütörtök óta,amit ettem pár falat az ottani kaja volt,a szakács azt mondja rengeteg kukorica keményítő van benne,az ugye visszatartja a vizet? Gyógyszert is szedtem,az mondjuk gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító,de elég sokat.

Lehet ez a 3kg

A menstruáció előtt visszatartott víz

1,5 hét wc nélkül

Keményítő miatti vízvisszatartás??

Másra nem tudok gondolni,még soha nem volt ilyen,hogy 3 kg csak így. ..tuti nem híztam,mert nagyon keveset eszek :(

2015. nov. 18. 05:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyen elhanyagolt biológiai működés mellett bármi előfordulhat.
2015. nov. 18. 06:54
 2/12 anonim ***** válasza:
ANorexiás vagy? Egyébként meg pont az a baj, hogy keveset eszel... Napi minimum 1200kcal-t egyél meg, igyál zöld teát, az felpörgeti az anyagcseréd (mi az hogy 1.5 hete nem voltál wc-n? szerinted ez normális???) És megnyugtatlak, nem híztál 3 kg-t max nem fogytál, mert a szervezeted éhezett, így raktározni kezdett mindent....
2015. nov. 18. 07:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Én évek óta így eszek,szóval nem erről van szó.. :)

Azt kérdeztem ,hogy a sok gyógyszer,sok keményítő és,hogy pár nap múlva megjön okozhat e ennyi vízvisszatartást?

2015. nov. 18. 07:14
 4/12 anonim ***** válasza:
.#3: simán lehet víz. Te írtad, hogy puffadsz.
2015. nov. 18. 08:41
 5/12 A kérdező kommentje:
De ennyi?? Máskor is szoktam,de akkor is max. 1,5-2 kgal vagyok több,nem 3al :(
2015. nov. 18. 09:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Menzesz közeledte járhat ezzel. Megemelkedett CH fogyasztás szintén.

A beleid tele, az is nyom némi súlyt, és köthet meg vizet.

De pár nap alatt ennyit hízni nem lehet!

Egészségesebben kellene enned és élned!

2015. nov. 18. 10:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Egészségesen eszem,csak reggel 6kor megyek el itthonról,előtte még nem vagyok éhes,vinni sem tudok,mert nincs szünetem és nem tudnám megenni,este 11mire hazaérek,addigra már fáradt vagyok enni :(

Boltba sem tudok egyébként menni,mert nincs nyitva 6előtt és 11 után semmi :( azért ettem 2-3 napig azt a sz*rságot,amit soha többet..

Majd a barátom megkérem vegyen ő nekem napközben a boltban valamit. :)

2015. nov. 18. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy nem ettél többet, nem híztál, ennyi.

Igen, lehet salakanyag és víz...

2015. nov. 18. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:

1,5 hete nem voltál wc-n????

Ez elég durva. Ettől simán lehet a puffadás és a súlytöbblet is. Plusz még a mensi.

Szóval szerintem nem híztál csak most kissé felborult a normál működésed.

2015. nov. 18. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
1,5 hete nem voltál slozin. 3 kilóval több vagy mint szoktál. Esetleg nem akarnád az anyagcserédet felpörgetni? Vagy megvárod míg kórház lesz a vége?
2015. nov. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!