Mi lehet a baj? Már teljesen ki vagyok akadva?
Általában 56kg vagyok,ennyi is voltam utoljára múlt hét pénteken. Ma reggelre viszont ráálltam a mérlegre és 59.2 . Ez hogy lehet? Nem ettem többet,keveseket eszem,nem voltam wc-n 1,5 hete,de ettől nem lehetek 3kg-al nehezebb,mert szokott ilyen lenni és még soha nem volt ennyi a súlyom. Ráadásul mensi előtt kezdek kívánós is lenni,vettem be ma hashajtót,hátha segít valamit :( :(
Puffadok is már,mert 3-4 nap múlva meg kéne jönnie,és lehet ez a súlytöbblet attól IS,hogy kínai gyorsétteremben dolgozom 15 órát egy nap és csütörtök óta,amit ettem pár falat az ottani kaja volt,a szakács azt mondja rengeteg kukorica keményítő van benne,az ugye visszatartja a vizet? Gyógyszert is szedtem,az mondjuk gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító,de elég sokat.
Lehet ez a 3kg
A menstruáció előtt visszatartott víz
1,5 hét wc nélkül
Keményítő miatti vízvisszatartás??
Másra nem tudok gondolni,még soha nem volt ilyen,hogy 3 kg csak így. ..tuti nem híztam,mert nagyon keveset eszek :(
Én évek óta így eszek,szóval nem erről van szó.. :)
Azt kérdeztem ,hogy a sok gyógyszer,sok keményítő és,hogy pár nap múlva megjön okozhat e ennyi vízvisszatartást?
Menzesz közeledte járhat ezzel. Megemelkedett CH fogyasztás szintén.
A beleid tele, az is nyom némi súlyt, és köthet meg vizet.
De pár nap alatt ennyit hízni nem lehet!
Egészségesebben kellene enned és élned!
Egészségesen eszem,csak reggel 6kor megyek el itthonról,előtte még nem vagyok éhes,vinni sem tudok,mert nincs szünetem és nem tudnám megenni,este 11mire hazaérek,addigra már fáradt vagyok enni :(
Boltba sem tudok egyébként menni,mert nincs nyitva 6előtt és 11 után semmi :( azért ettem 2-3 napig azt a sz*rságot,amit soha többet..
Majd a barátom megkérem vegyen ő nekem napközben a boltban valamit. :)
Ha tudod, hogy nem ettél többet, nem híztál, ennyi.
Igen, lehet salakanyag és víz...
1,5 hete nem voltál wc-n????
Ez elég durva. Ettől simán lehet a puffadás és a súlytöbblet is. Plusz még a mensi.
Szóval szerintem nem híztál csak most kissé felborult a normál működésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!