Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra? Teljesen ki vagyok...

Fogyókúra? Teljesen ki vagyok akadva, napi szinten fogom ide írni, hogy hogyan is megy!

Figyelt kérdés

Arról fog szólni, hogy napi szinten leírom ide a tapasztalataimat a fogyókúrával kapcsolatosan, ma kezdtem!

Csatlakozzanak azok is, akik ugyanebben a cipőben vannak mint én!

170-171 cm 64-65kg. Álomsúlyom 57. Remélem sikerülni fog.

23 éves lány. Viki

2011. ápr. 5. 19:17
 1/10 A kérdező kommentje:

Szóval első napom ma kezdődött, pocsékul érzem magam.

Talán egy kis erőt ad, hogy itt jó pár emberrel megoszthatom a problémámat.

Sokáig vékony voltam ami azt jelenti 171 vagy 170cmhez 56kg voltam vagy 55, bár az már kóros volt ezért 58 szeretnék lenni.

Mai nap nem ettem semmit, hogy őszinte legyek nem is kívánom. Megettem egy hamburgert, de az ki is jött.

Üres gyomor, legalább nincsen lelkiismeret furdalásom.

Most szűzteával bombázom magam.:/ Holnap talán pár gyümölcsöt fogok enni. De ez a holnap dolga....Van olyan is hogy este 65-66kg vagyok.:(

2011. ápr. 5. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy,már bocs

én is 171 centi vagyok,56 kiló,de legalább 5 kilót fel akarok szedni,hogy ne nézzek ki anorexiásnak...

a te súlyod ugy jó ahogy van

23/N

2011. ápr. 5. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nah még egy zseni :D
2011. ápr. 5. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel.

Inkább írj blogot.

2011. ápr. 5. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A javaslatom a következő: ne kínozd magad.

Én 4 kilót fogytam cukros, sós, zsíros étrend tartásával úgy, hogy mellette napi 40 percet tornáztam, és nem is vagyok "hájpacni". Szóval csináld ezt, ne éheztesd magad.

2011. ápr. 5. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy hamburgerrel akarsz fogyókurázni. Én erre nem vagyok kiváncsi.

Inkábbb irj egy blogot.

2011. ápr. 5. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudod, egy hamburger sem lehet úgy hizlaló ha csak azt eszed egész nap. És nem mcdonaldsos hanem saját készítésű:)!
2011. ápr. 5. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Na egynapi étkezés. Én megnézném, hogy mennyit fogysz ezzel étrenddel. Én sem vagyok rá kiváncsi amugy.
2011. ápr. 5. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok a saját készítésű hamburgeredhez és az idiótaságodhoz :D szerinted erre kíváncsi valaki?

1 témakörben, ahol ezerszer le lett írva hogy mi a helyes étrend, amivel lehet fogyni, és egészséges is, nem kínzod magad, egy ilyen témában beír valaki egy akkora baromságot hogy 1 hamburgert evett a mai nap, de legalább nincs lelkiismeretfurdalása...nem vagy normális, javaslom menj el orvoshoz mert ebből még a végén kialakul valami betegség..

2011. ápr. 5. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha neked így könnyebben megy,nyugodtan írd csak le minden nap!mi volt ezzel a hambival ma?készitsd el tk zsemléből,grillezett sovány hússal,sovány sajttal és sok friss zöldséggel,és edd ebédre!reggel-délelőtt szénhidrát,délután-este fehérje,sok ásványvíz és paradicsom és zöldséglé.olvasgasd az itteni kérdéseket-válaszokat,sokat lehet tanulni belőlük.NE KOPLALJ!!
2011. ápr. 6. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!