Fogyókúra? Teljesen ki vagyok akadva, napi szinten fogom ide írni, hogy hogyan is megy!
Arról fog szólni, hogy napi szinten leírom ide a tapasztalataimat a fogyókúrával kapcsolatosan, ma kezdtem!
Csatlakozzanak azok is, akik ugyanebben a cipőben vannak mint én!
170-171 cm 64-65kg. Álomsúlyom 57. Remélem sikerülni fog.
23 éves lány. Viki
Szóval első napom ma kezdődött, pocsékul érzem magam.
Talán egy kis erőt ad, hogy itt jó pár emberrel megoszthatom a problémámat.
Sokáig vékony voltam ami azt jelenti 171 vagy 170cmhez 56kg voltam vagy 55, bár az már kóros volt ezért 58 szeretnék lenni.
Mai nap nem ettem semmit, hogy őszinte legyek nem is kívánom. Megettem egy hamburgert, de az ki is jött.
Üres gyomor, legalább nincsen lelkiismeret furdalásom.
Most szűzteával bombázom magam.:/ Holnap talán pár gyümölcsöt fogok enni. De ez a holnap dolga....Van olyan is hogy este 65-66kg vagyok.:(
hát te hülye vagy,már bocs
én is 171 centi vagyok,56 kiló,de legalább 5 kilót fel akarok szedni,hogy ne nézzek ki anorexiásnak...
a te súlyod ugy jó ahogy van
23/N
Senkit nem érdekel.
Inkább írj blogot.
Szia!
A javaslatom a következő: ne kínozd magad.
Én 4 kilót fogytam cukros, sós, zsíros étrend tartásával úgy, hogy mellette napi 40 percet tornáztam, és nem is vagyok "hájpacni". Szóval csináld ezt, ne éheztesd magad.
Egy hamburgerrel akarsz fogyókurázni. Én erre nem vagyok kiváncsi.
Inkábbb irj egy blogot.
Gratulálok a saját készítésű hamburgeredhez és az idiótaságodhoz :D szerinted erre kíváncsi valaki?
1 témakörben, ahol ezerszer le lett írva hogy mi a helyes étrend, amivel lehet fogyni, és egészséges is, nem kínzod magad, egy ilyen témában beír valaki egy akkora baromságot hogy 1 hamburgert evett a mai nap, de legalább nincs lelkiismeretfurdalása...nem vagy normális, javaslom menj el orvoshoz mert ebből még a végén kialakul valami betegség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!