Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két mérleg között lehet...

Két mérleg között lehet ekkora különbsg? 6 kg

Figyelt kérdés

Minden reggel méret a súlyomat ez 56,5 és 58 között mozog , és kb ennyinek is nézek ki. 167 cmhez.

Most viszon voltam orvosnál és HATVANHÁROM kilót mért... hogy lehetséges ez????

2015. nov. 13. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy volt-e benned kaka, kaja, víz. Volt-e rajtad ruha. Plusz természetesen az otthoni mérleged lehet, rossz is. Vagy akár az orvosé. Meg kell méredzkedni egy harmadikon.
2015. nov. 13. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak különbséged, de ez durva, bennem is felmerül, hogy mennyi ruhában mértek s ettél vagy ittál-e már aznap...

De a mérlegek eléggé el tudnak térni egymástól, 2-3 kilókat lazán. Ez nekem nem fáj, mivel tökmindegy, mekkora a súlyom, a saját mérlegemet is csak azért használom, hogy relatíve lássam, hogyan változik, nem mintha az sokat számítana, de mégis valami visszajelzés, centiben nem tudok mérni, az ember maga is összenyomható...

2015. nov. 13. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért 6 kg ot nem dob a kaja benned az orvosi a hiteles mérleg az otthoninál nekem 3 kg ot is változik attól függ h h állok rá
2015. nov. 13. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
S es nadrágot hordok ami nem vág be illetve S-M felsőket a 63 kg szerintem kb L méret lehet nem? Igrn en is ugy olvastam hogy az orvosi a hiteles de az enyém kb 3 hónapos mérleg ugyanolyan mechanikus mint az orvosnál :/ nem olyan nagy mérlegen mértek amúgy
2015. nov. 14. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!