Két mérleg között lehet ekkora különbsg? 6 kg
Figyelt kérdés
Minden reggel méret a súlyomat ez 56,5 és 58 között mozog , és kb ennyinek is nézek ki. 167 cmhez.
Most viszon voltam orvosnál és HATVANHÁROM kilót mért... hogy lehetséges ez????
2015. nov. 13. 19:00
1/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy volt-e benned kaka, kaja, víz. Volt-e rajtad ruha. Plusz természetesen az otthoni mérleged lehet, rossz is. Vagy akár az orvosé. Meg kell méredzkedni egy harmadikon.
2/4 anonim válasza:
Vannak különbséged, de ez durva, bennem is felmerül, hogy mennyi ruhában mértek s ettél vagy ittál-e már aznap...
De a mérlegek eléggé el tudnak térni egymástól, 2-3 kilókat lazán. Ez nekem nem fáj, mivel tökmindegy, mekkora a súlyom, a saját mérlegemet is csak azért használom, hogy relatíve lássam, hogyan változik, nem mintha az sokat számítana, de mégis valami visszajelzés, centiben nem tudok mérni, az ember maga is összenyomható...
3/4 anonim válasza:
Azért 6 kg ot nem dob a kaja benned az orvosi a hiteles mérleg az otthoninál nekem 3 kg ot is változik attól függ h h állok rá
4/4 A kérdező kommentje:
S es nadrágot hordok ami nem vág be illetve S-M felsőket a 63 kg szerintem kb L méret lehet nem? Igrn en is ugy olvastam hogy az orvosi a hiteles de az enyém kb 3 hónapos mérleg ugyanolyan mechanikus mint az orvosnál :/ nem olyan nagy mérlegen mértek amúgy
2015. nov. 14. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!