Ma 270 g szénhidrátot ettem. Ez rengeteg?
Figyelt kérdés
Mellé 90 g fehérjét. 16 éves lány vagyok, 162 cm és 42 kg.2015. nov. 10. 20:36
12/16 anonim válasza:
Szubjektív, kinek mi a rengeteg, van akin meg sem látszik, én már a felétől is kómába esnék... :D
13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
amúgy ma 450 g szénhidrátot ettem XDDDDDD
2015. nov. 11. 21:04
14/16 anonim válasza:
Képzeld a vegánok között van aki napi 600-700 gramm szénhidrátot eszik, gabonákból, rengeteg gyümiből, zöldségből és mégis vékony. :)
15/16 anonim válasza:
Hat figyelj... en egy olyan napon, amikor letekerek 150 km-t, 27-28-as atlaggal, kb 1 km szintkulonbseggel, megeszek majdnem 1 kg szenhidratot. Emellett beviszek eleg sok feherjet es az atlagosnal kicsit kevesebb zsirt. Szoval kinek sok, kinek keves.
16/16 anonim válasza:
Hát van,hogy én is megeszek ennyi,de többet is,nem is merem néha megnézni mennyi is az annyi. Azért nem hízol,mert aki alapból vékony nehezebben hízik meg,velem és sok más emberrel is volt így,főleg ilyen fiatalon,de hidd el,ha ezt még folytatod 1-2 évig meg fog az látszani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!