Hogy fogjam fel? Változtassak rajta? A barátom szerint "duci" vagyok-. -?!
156cm 49.9 kg:)(az 50-en az olyan soknak tűnik már)
16/L
09:14
Nem azt írtam, hogy duci, hanem azt, hogy .:
Nem vagy kövér, duci. Vesszővel elválasztva. Nincsen ott,hogy de az vagy. Na értelmezd,akkor próbálom máshogyan kifejezni maga:
Kérdező:
SEM KÖVÉR ÉS SEM DUCI NEM VAGY.
DE A BARÁTOD AZ TÉNYLEG EGY NAGY TAHÓ.
íGY MÁR ÉRTETTED 9:17?
8:42 VOLTAM
Szia! Én egy, az orvosok által használt kalkulátorból kiszámítottam neked az "ideál" súlyodat (mert megadtál minden szükséges adatot:))
EZ 48,7 KG!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát teljesen rendben vagy! 43,8 és 54 kg között vagy, ezek a szélsőértékek, szóval csak 54 kg fölött lehetne ducinak nevezni, de a közelében sem vagy!
A barátod egy tapló, már bocsi. Anno, ennyi idősen, én is kifogtam egy ilyet, emlékszem, egyszer felöltöztem szép csinosan (általában sportosan öltöztem) a kedvéért, erre mit mond!? "úgy nézel ki, mint egy k...a"
Hát, azóta eltelt pár év, meg is találtam az igazi páromat, persze, nem az Ő személyében..
Köszönöm a megerősitést,mert én sem gondolom magam "ducinak"
De ezért nem fogom ott hagyni a barátomat:) igy szeret engem csak néha tesz viccesen ilyen megjegyzést ami kicsit rosszul esik:/
Szia!
Az én párom azt mondta, hogy dagadt vagyok (igaza van)!!!
Mégis ugyanúgy szeret, és kíván mint 20 kilóval ezelőtt!
Ne hallgass rá!
Én 162 cm vagyok. Amikor összejöttem a Barátommal, 50 kg voltam. Most pedig 54-56 kg vagyok!
És azóta jobban tetszem neki!
Szerintem is jól nézek ki így (:
Ha szeret (és van rajtad x kg felesleg) akkor nem zavarja!
De rajtad NINCS!
18L
Volt egy barátnőm. Volt...
A pasija állandóan "ugratta", hogy kövér. A lány kb ugyanolyan paraméterekkel rendelkezett, mint te. Aztán már tényleg kövérnek látta magát.
Egyre fogyott és fogyott, nem evett, aztán már inni sem nagyon ivott, csak tornázott stb. De még így is kövér volt a fiú szerint.
Volt...gondolom nem kell tovább mondanom. A hülye f@sz meg rá egy hétre egy nála kétszerte nagyobb csajjal kavart!
Hu ez kiakasztó:(
Ő is csak viccelve probálja előadni,de tudom hogy van benne egy kis igazság.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!