Hogy fogjam fel? Változtassak rajta? A barátom szerint "duci" vagyok-. -?!
156cm 49.9 kg:)(az 50-en az olyan soknak tűnik már)
16/L
Jajj nem kell itt rögtön hadakozni, most mért ne kérhetné meg barátja h sportoljon kicsit? Sztem ez nem gáz, ezt nyugodtan te is kérheted tőle, ha el van hízva.
Am ezekből a parákból én nemtom, ezt neked kell látni, de a sport biztos nem árt :D
Én 148cm.-hez vagyok 55-56kg.jelenleg.68-ról fogytam le.
Mikor ilyen idős voltam mind te,39 kiló voltam,és nagyon csúnya vékony.
s
Szerintem sem vagy "duci".Magasabb is vagy nálam,fiatalabb is,meg kevesebb a súlyod is.
Nem kell fogyóznod.Keress valami sportot,ami tetszik ezzel egy kicsit változni fog a tested,meg egyébként sem kell 16 évesen fogyózni.
Tényleg ne hallgass senkire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én 169 cm vagyok 61 kg és rámférne 2-3 kg.
Tudod milyen ronda mikor egy nő úgy néz ki hogy nem tudom megkülönböztetni hogy a ruhafogasra akasztottam-e a ruhát vagy felvettem?
Ha nem tetszel magadnak vagy a barátodnak te, akkor inkább tornázz és úgy formáld az alakod de ne fogyózz.
Vagy menj le egy terembe beszélj egy edzővel, hogy ő mit lát mit mond.
6.45 Ha te ezekkel a paraméterekkel 168 cm és 52 kg, azt mondod, hogy nem vagy vékony, akkor neked vagy a fejedben vagy az alakodban nagyon nincs rend
Én 167 cm vagyok, 51 kg és én vékonynak tartom magam, sőt a környezetemben mindenki azért könyörög, hogy valahogyan hízzak. Sajna sokat eszem, de ilyen az alkatom, nem tehetek róla, 10 éve nem sikerült híznom.
Kérdező:
Nem vagy kövér, duci. Ha a barátod ekkora tahó, akkor hagyd ott a fenébe. Már bocsánat, hogy így fejeztem ki magam
Én is 156 cm és 50 kg vagyok, pont mint te. :) Ill. néha 49.9 :P
21 éves vagyok. Nem vagyok sovány, gondolom ez egyértelmű. De egyáltalán nem vagyok duci. Néha beképzelem magamnak, hogy úúúristen mekkora a hasam, milyen vastag a karom. Normálisabb pillanataimban (mint ez is) tudom, hogy nem.
Na csak azt akartam írni, hogy van egy barátnőm, aki kb 10 cm-el magasabb nálam és ugyanannyi kg, mint én. Ő viszont duci (nem nagyon). Tehát a súlyodból nem lehet ezt eldönteni. Nézz tükörbe és kész. Nekem is mondta már a barátom, hogy jajjdearanyos hurkás a hasad meg stb. Nem akart megbántani, nem hagytam el ezért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!