Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogjam fel? Változtassak...

Hogy fogjam fel? Változtassak rajta? A barátom szerint "duci" vagyok-. -?!

Figyelt kérdés

156cm 49.9 kg:)(az 50-en az olyan soknak tűnik már)

16/L

2010. márc. 19. 04:15
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
12%
Terhes vagy.
2010. márc. 19. 08:01
 12/27 anonim válasza:
72%

Jajj nem kell itt rögtön hadakozni, most mért ne kérhetné meg barátja h sportoljon kicsit? Sztem ez nem gáz, ezt nyugodtan te is kérheted tőle, ha el van hízva.

Am ezekből a parákból én nemtom, ezt neked kell látni, de a sport biztos nem árt :D

2010. márc. 19. 08:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 148cm.-hez vagyok 55-56kg.jelenleg.68-ról fogytam le.

Mikor ilyen idős voltam mind te,39 kiló voltam,és nagyon csúnya vékony.

s

Szerintem sem vagy "duci".Magasabb is vagy nálam,fiatalabb is,meg kevesebb a súlyod is.

Nem kell fogyóznod.Keress valami sportot,ami tetszik ezzel egy kicsit változni fog a tested,meg egyébként sem kell 16 évesen fogyózni.

2010. márc. 19. 08:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne hallgass senkire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én 169 cm vagyok 61 kg és rámférne 2-3 kg.

Tudod milyen ronda mikor egy nő úgy néz ki hogy nem tudom megkülönböztetni hogy a ruhafogasra akasztottam-e a ruhát vagy felvettem?

Ha nem tetszel magadnak vagy a barátodnak te, akkor inkább tornázz és úgy formáld az alakod de ne fogyózz.

Vagy menj le egy terembe beszélj egy edzővel, hogy ő mit lát mit mond.

2010. márc. 19. 08:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideális a testsúlyod.Van egy pár olyan oldal a neten ahol kiszámíthatod.A pasid pedig csak sértegetett.
2010. márc. 19. 08:29
 16/27 anonim válasza:
35%
7.09!Nincs teljesen igazad.Ehhez a magassághoz az KEVÉS?Én 170 cm vagyok,és a normál súlyom 58 kg.A lány 14 cm kisebb,és "csak" 8 kg-al kevesebb.Szval lehet,hogy nem duci,de a vékonytól is messze van SZERINTEM.
2010. márc. 19. 08:42
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

6.45 Ha te ezekkel a paraméterekkel 168 cm és 52 kg, azt mondod, hogy nem vagy vékony, akkor neked vagy a fejedben vagy az alakodban nagyon nincs rend

Én 167 cm vagyok, 51 kg és én vékonynak tartom magam, sőt a környezetemben mindenki azért könyörög, hogy valahogyan hízzak. Sajna sokat eszem, de ilyen az alkatom, nem tehetek róla, 10 éve nem sikerült híznom.

Kérdező:

Nem vagy kövér, duci. Ha a barátod ekkora tahó, akkor hagyd ott a fenébe. Már bocsánat, hogy így fejeztem ki magam

2010. márc. 19. 08:42
 18/27 anonim válasza:
91%
Szerintem úgy kell elfogadnia, amilyen vagy. Biztos tetszel neki, ha már veled jár. Hívd fel rá a figyelmét, hogy ő sem tökéletes, és neki is biztos rosszul esne ha felhívád a figyelmét az ő hiányosságaira. Egyébként egyáltalán nem mondanálak ducinak a paraméterek alapján!
2010. márc. 19. 08:50
 19/27 anonim válasza:
66%
Ne hallgass a 08:42 -re...jézusom ekkora baromságot írni.... tudod mit jelent a 49 kiló???? (a férfiak gyakran azt mondják 50 kiló alatt nincs nő :) )viccet félre téve,hol vagy te duci a 49 kilóddal? Inkább mond meg a barátodnak,hogy kicsit nézzen már magába,mert valószínűleg ő sem tökéletes ha csak másra bír mutogatni...közben meg a saját szemében nem veszi észre a gerendát.. én biztosan elgondolkoznék azon vajon minden rendben van e a barátod fejében..Hát nem tudom.. ha nekem ilyeneket mondana a barátom lehet elgondolkoznék vajon érdemes e még együtt lennem vele,ha már 16 évesen ezt csinálja ez később csak rosszabb lesz. Ha képtelen elfogadni akkor pattanj meg és keress egy másik pasit. Egyébként én 172 centi vagyok 20 éves és 16 évesen még én is 48-49 kiló voltam és "lapos"-nak csúfoltak,mert nagyon vékony voltam.Most 57-58 kiló vagyok,de ennyi bőven kell a magasságomhoz. NE HALLGASS A BARÁTODRA!!!
2010. márc. 19. 09:14
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

Én is 156 cm és 50 kg vagyok, pont mint te. :) Ill. néha 49.9 :P

21 éves vagyok. Nem vagyok sovány, gondolom ez egyértelmű. De egyáltalán nem vagyok duci. Néha beképzelem magamnak, hogy úúúristen mekkora a hasam, milyen vastag a karom. Normálisabb pillanataimban (mint ez is) tudom, hogy nem.

Na csak azt akartam írni, hogy van egy barátnőm, aki kb 10 cm-el magasabb nálam és ugyanannyi kg, mint én. Ő viszont duci (nem nagyon). Tehát a súlyodból nem lehet ezt eldönteni. Nézz tükörbe és kész. Nekem is mondta már a barátom, hogy jajjdearanyos hurkás a hasad meg stb. Nem akart megbántani, nem hagytam el ezért :)

2010. márc. 19. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!