Hogy fogjam fel? Változtassak rajta? A barátom szerint "duci" vagyok-. -?!
156cm 49.9 kg:)(az 50-en az olyan soknak tűnik már)
16/L
Szerintem csak hülyült a barátod.
Ha viszont nem, akkor egy barom, mivel egy olyan dolgot mondott szánt szándékkal, amivel tudja, hogy a lányok 99,99%át vérig lehet sérteni, ha igaz, ha nem igaz.
Szóval ne azon filózz, hogy duci vagy-e, hanem, hogy a barátod hozzád illő pár-e.
Uram isten, ne hallgass a 6-45-ösre!!! És a barátodra sem. 49 kiló ilyen magassághoz kevés! Keress azonnal egy másik barátot, ha a mostani nem képes elfogadni, hogy nem fogod karikás szemű-kiálló bordájú barbie-vá koplalni magad. Ha kompromisszumot akarsz kötni vele, inkább eddz! Formásodj, növessz egy kis izomzatot, hogy ne legyél ennyire deszka. A "felső kockás, 19/F" válaszoló meg ne zaklassa már a népet, baromi hülyeségeket ír a kommentjeiben, máshol is láttam már. :/
Nyugodj meg. Egyáltalán nem veled van a baj, hanem a beteges, pálcikaszerető fetisisztákkal. :)
Igaza van az előttem szólónak!
Minek van veled, ha nem vagy számára modell???
Keressen akkor mást, vagy fogja be a száját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!