Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1100-1200 kcal-t viszek be...

Ha 1100-1200 kcal-t viszek be naponta, és kb 600-700-at kardiós edzéssel lemozgok, akkor így nem lassulhat be az anyagcsere? (1800 az alapjárat kcal égetésem, tehát kb 1100-1400 kcal deficitben vagyok naponta).

Figyelt kérdés
Másik kérdésem úgy általánosságban, hogy az anyagcsere mennyi idő után lassul be? Pár nap, pár hét?
2015. nov. 7. 14:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bírom az edzést, reggelire turmixot iszok mandulatejjel, banán, alma, vagy narancs, zabpehely, natúr joghurt sok spenót...stb, aztán edzés és szauna. Edzés után 1 adag fehérjeturmix. 5-ször eszek egy nap, de kevés kcal értékű dolgokat. És egy kis kinder csoki is minden nap belefér:) Nem vagyok éhes egyáltalán. Hétvégén nincs edzés, azt már nem bírnám.
2015. nov. 7. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez esetben (no meg máskor is :P) te döntesz... Nem ajánlott az ekkora deficit ekkora kalóriabevitel mellett, de sokan bevállalnak extrém deficitet s nyilván van, akinek bejön. Ha így is bírod, az biztató, ha gyönge lennél, fejfájós és szerencsétlen, azt mondanám, hagyd abba azonnal, de így... Te tudod, te érzed, sokfélék vagyunk, néha egészen ellenjavallt módszerek vezetnek sikerre.

Ha a legfontosabb tápanyagok megvannak, csak a kalóriabevitel kevés, akkor csináld, ha így látod jónak. De ha hosszabb távon nem megy, akkor mindenképp változtass! Nem történik semmi, ha kicsit lassabban fogysz s ugyebár a nagy deficitnek megvannak a hátrányai. Lehet, hogy az ilyen esetekben iktatnak be néha egy kalóriadúsabb napot, hogy az anyagcsere ne lassuljon, de ehhez én nem értek.

2015. nov. 7. 22:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, jól bírom, nincs semmi fáradékonyság és gyengeség:) És csak pár hétről van szó.
2015. nov. 8. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!