Lehet valaki vékony, XS-es méretű ruhákat hordó úgy, hogy nem állnak ki a csigolyái, bordái?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 10:26
1/8 anonim válasza:
Igen, persze, az xs nem mindig annyira kicsi méret, főleg bizonyos boltokban. Nem véletlen, hogy már egyre többször látok xxs, xxxs méretű ruhákat is, azok nagyon kicsik. Általában az xs, kb. 36-os ruhaméret, ami szerintem nem kórosan vékony kategória, a 34 az már necces.
2/8 anonim válasza:
Vannak alacsony emberek, akik arányosan kisebbek is. :D Rám általában nagy a 34-es/XS méret is, kicsit kiállnak a csontjaim, ez tény, de azért nem olyan anorexiás módon. Barátnőm ugyanakkora méretet hord, mint én, de alacsonyabb, kisebb és annyira se csontos, mint én.
Aki meg nálam magasabb hasonló méretekkel, az valószínűleg nagyon vékony lehet, bár csontozat-izomzat függő is persze.
A méretezés meg tényleg egy vicc az üzletekben, teljesen random van, kezdem azt hinni. :D
3/8 anonim válasza:
En 34es ruhat hordok nagyjabol mindenbol, ami xs-nek felel meg, es koszoni szepen egyik bordam sem log ki, sot:D nem kell a rosszindulatu altalanositas:)
4/8 anonim válasza:
Én 165/55el hordtam XS-eset. Kiállt a bordám, pedig nem voltam extrém vékony. Most 63 kg vagyok, S-M, a felső bordám így is kiáll, pedig igencsak van rajtam felesleg. Ez alkati dolog inkább.
5/8 anonim válasza:
Én 170cm vagyok 45kg de nem állnak ki a bordáim a csípőcsontom egy kicsit 34eset hordok legtöbbször
6/8 anonim válasza:
felsőből 34-eset, alsóból 36-osat hordok legtöbbször, a csípőcsontom sarka áll ki egy picit.
alkati dolog szerintem. jó, persze, egy 100 kilós embernek tuti nem fognak, de aki a vékony-átlagos keretek közt mozog, ott bármi előfordulhat :D
7/8 anonim válasza:
Igy elnézve ezeket a méreteket kicsi az a 40 es méret :(
8/8 anonim válasza:
én 162 cm vagyok és olyan 50-51 kg körül, xs-es máreteket hordok meg 34-es a nadrág méretem, de nincsenek kint a csontjaim :D a csípőcsontomat lehet érezni,de ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!