Valaki együtt diétazni? 3kg-t szeretnék leadni
Figyelt kérdés
Okt.17-től okt.29-ig.
Írni lehet privátban:)
2015. okt. 16. 21:37
2/11 anonim válasza:
Èn 4 kilót szeretnèk mèg leadni, ami kb november közepère lenne meg. Mivel heti 1 kilo a normál, de ha esetleg mèg sikerülne is leadni kevesebb mint 2 hèt alatt 3 kilót, utána biztos hogy visszamenne rád, mert nem fogod betartank azt az ètkezèsi szabályt akit addig csináltál...
3/11 anonim válasza:
Akár zsírból is lemehet ennyi, de ahhoz nagyon kemény edzés kell s nehéz lesz megtartani.
Vízből gyerekjáték.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké,akkor nov.14-ig,az már majdnem egy hónap:)
Ha egyébként sem eszek sokat,max 1700kcalt,akkor mennyit kéne így ennem? 1200ra gondoltam,vagy az kevés?
2015. okt. 18. 21:49
5/11 anonim válasza:
1200 az szerintem pont jó lesz. A lènyeg hogy szerintem azèrt 1000 alá nem kène menni, az már sok lenne. De èn is olyan 1200-akat eszek naponta ès nem mondom azt hogy hu de èhes maradok. Fogyokúránál szerintem ideális:)
6/11 anonim válasza:
Ha 1700-zal súlyt tartasz, akkor 1200 nem hangzik rosszul, már amennyiben bírod ilyen kevéssel. Én többet ennék és többet mozognék inkább, de ez én vagyok, aki kikészülnék 1200 kcal mellett, sőt, 1500-tól is, tapasztalat... Majd meglátod, ha kipróbálod, hogy megy-e, lejjebb pedig ne menj!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér,ezért nincs szükségem sok kalóriára. Csak ami van rajtam,az mind zsír..főleg hastájékon. Attól szeretnék megszabadulni,utàna pedig normális életet folytatni,edzeni,rendesen étkezni,stb.
2015. okt. 18. 23:50
8/11 anonim válasza:
Gondoltam, hogy nem vagy kövér, ha 3 kilót akarsz csak fogyni :) Amúgy inkább az izom és a mozgás igényel plusz kalóriát, a plusz háj igen keveset.
De hogy ki mennyi kalóriát bír, az sokmindentől függ, nemcsak a kalóriadeficittől. Nem mindenki tud egy tipikus 500-as deficittel működni s jóllakni.
De ha Te igen, az teljesen jó. Sok sikert!
10/11 anonim válasza:
nekem is van kedvem,ha gondolod írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!